Naast deze wonderlijke online wereld, is er ook een offline leven waar niets over geschreven staat. Toch kunnen we met een archief van ongeveer tien jaar concluderen dat je me een beetje kent. Ik ben een blogger die persoonlijke artikelen deelt, soms een wachtwoord gebruikt en hersenspinsels op het digitale papier zet. Daarnaast deel ik mijn foto’s op Instagram en mijn favorieten op Pinterest. Desondanks kun je pas spreken over iemand echt kennen, wanneer je met hem/haar omgaat. Vul nooit zomaar wat voor een ander in, zonder te weten waar je over praat.

Als je me echt zou kennen..


 • Dan zou je weten dat ik chronisch ziek ben en het lastig vind om dit met anderen te delen.
 • Dan zou je weten dat ik een multipotential ben en het daarom ook heel lastig was om een opleiding te kiezen. Het brengt een bepaalde onrust met zich mee, omdat je uit zoveel verschillende dingen kunt kiezen.
 • Dan zou je weten dat ik geen frisdrank drink.
 • Dan zou je weten dat ik het moeilijk vind om hulp te vragen en te ontvangen, terwijl ik weet dat dit wel beter voor me zou zijn.
 • Dan zou je weten dat ik een flinke dosis aan mensenkennis en een groot empathisch vermogen heb.
 • Dan zou je weten dat ik moeite heb met het loslaten van bepaalde zaken en er weken mee kan blijven zitten.
 • Dan zou je weten dat ik een familiemens ben en waarde hecht aan een gezellige tijd samen.
 • Dan zou je weten dat ik erg perfectionistisch kan zijn en dit me zo nu en dan ook wel in de weg kan zitten.
 • Dan zou je weten dat ik allergisch ben voor egoïstische mensen en pestkoppen.
 • Dan zou je weten dat ik goede humor erg kan waarderen en oprecht vind dat een dag niet gelachen een dag niet geleefd is.

Als ik jou echt zou kennen, dan zou ik weten dat..

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

2 Comments

 • Morgaine schreef:

  Tsjah… als je mij echt zou kennen dan… is een groot deel van jouw lijstje ook mijn lijstje? Ik heb net mijn about me pagina een update gegeven, wie weet vertelt dat nog wat nieuws. Verder, ken jij jezelf wel 100%? Dat vraag ik ook weleens aan mijzelf en stel mijzelf nog voor verrassingen, dat ik dingen doe, waar ik zelfs nooit over heb nagedacht bijv. Dat je even verstelt staat van jezelf weer 😉

  X

 • Ik schreef:

  *Hug* For you

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten