Naast deze wonderlijke online wereld, is er ook een offline leven waar niets over geschreven staat. Toch kunnen we met een archief van ongeveer tien jaar concluderen dat je me een beetje kent. Ik ben een blogger die persoonlijke artikelen deelt, soms een wachtwoord gebruikt en hersenspinsels op het digitale papier zet. Daarnaast deel ik mijn foto’s op Instagram en mijn favorieten op Pinterest. Desondanks kun je pas spreken over iemand echt kennen, wanneer je met hem/haar omgaat. Vul nooit zomaar wat voor een ander in, zonder te weten waar je over praat.

Als je me echt zou kennen..


  • Dan zou je weten dat ik chronisch ziek ben en het lastig vind om dit met anderen te delen.
  • Dan zou je weten dat ik een multipotential ben en het daarom ook heel lastig was om een opleiding te kiezen. Het brengt een bepaalde onrust met zich mee, omdat je uit zoveel verschillende dingen kunt kiezen.
  • Dan zou je weten dat ik geen frisdrank drink.
  • Dan zou je weten dat ik het moeilijk vind om hulp te vragen en te ontvangen, terwijl ik weet dat dit wel beter voor me zou zijn.
  • Dan zou je weten dat ik een flinke dosis aan mensenkennis en een groot empathisch vermogen heb.
  • Dan zou je weten dat ik moeite heb met het loslaten van bepaalde zaken en er weken mee kan blijven zitten.
  • Dan zou je weten dat ik een familiemens ben en waarde hecht aan een gezellige tijd samen.
  • Dan zou je weten dat ik erg perfectionistisch kan zijn en dit me zo nu en dan ook wel in de weg kan zitten.
  • Dan zou je weten dat ik allergisch ben voor egoïstische mensen en pestkoppen.
  • Dan zou je weten dat ik goede humor erg kan waarderen en oprecht vind dat een dag niet gelachen een dag niet geleefd is.

Als ik jou echt zou kennen, dan zou ik weten dat..