Skip to main content

Het hebben van een eigen blog betekent dat je de volledige regie hebt over dit stukje van het grote www. Je kunt je website helemaal maken zoals jij dit wilt en veranderen wanneer je hier behoefte aan hebt! De baas zijn over alle content die geplaatst wordt is natuurlijk ontzettend fijn; bloggers vertellen je dan ook graag wat je kunt vinden op hun website. Hier kun je mijn informatie vinden.

Sweet Silver Lining is al jarenlang een persoonlijke lifestyle blog waar veel verschillende onderwerpen worden behandeld. Mijn artikelen zijn verdeeld in meerdere categorieën die ik regelmatig aanpas en bijvul. Wat er online komt kan dus altijd nog variëren, desondanks zijn er zaken die ik op dit moment niet op mijn blog zie verschijnen.

Dit ga je hier (nu) niet vinden


 • Nail-art tutorials. Ik vind het leuk als mijn nagels er mooi uitzien, maar er zelf aan knutselen is niet mijn cup of tea. Ik heb verschillende lakjes waar ik gebruik van maak en daar blijft het eigenlijk ook bij. Geen stripers, stickers of extra kwastjes meer, vroeger heb ik het namelijk weleens geprobeerd.
 • Hele teksten om iemand zwart te maken. Er is veel wat je online kunt doen, maar een ruzie uitvechten is daar niet een van. Ik deel uiteraard mijn mening en ervaring, maar een heel artikel vullen met mijn ongenoegen over iemand vind ik echt te ver gaan. Dat hoort thuis in een dagboek.
 • Gekopieerde content van anderen. Het kan natuurlijk voorkomen dat ideeën of woordgebruik van (twee) personen op elkaar lijken, maar klakkeloos CTRL-C en CTRL-V ga je hier niet vinden. Tenzij de bron erbij vermeld staat.
 • Producten of diensten waar ik niet achter sta, want dit lijkt me simpelweg bizar. Waarom zou ik op Sweet Silver Lining iets aanprijzen wat ik zelf ook niet zou gebruiken? Enkel om het geld? Nee, dat ga je hier niet vinden!
 • Uitgebreide reviews van make-up producten. Ik heb en gebruik make-up, maar er veel/vaak over schrijven is niet voor mij weggelegd. Korte stukjes vind ik geen probleem, maar ik zou echt geen 300-500 woorden over een make-up product kunnen verzinnen.
 • Vertrouwelijke informatie.

Over welke zaken zou jij (op dit moment) niet willen bloggen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

 • Morgaine schreef:

  Slaapkamer geheimen? Gaan we dat ooit nog tegen komen bij jou?
  Nee? nou ik weet het nog niet, hahahaha 😉

  Mijn pincodes ook niet trouwens… denk ik… 😉

  Ik zei het van de week nog, ik heb net als elk mens wel wat geheimen, zoals pincodes en wachtwoorden, maar voor de rest… of ik het op blog zet? Denk het niet, dan wordt het eerder een boek 😛

  x

 • Saskia schreef:

  Leuk om te lezen waar je niet over zou bloggen. Denk dat het bij mij redelijk overeen komt 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten