Maart was een lastige maand. Een jaar geleden was de dag van mijn ongeluk en hier had ik het onverwachts heel moeilijk mee. Het is vreemd om te beseffen dat je zoveel gevoelens en gedachtes weg kunt stoppen om jezelf te beschermen. Dit schijnt echter vrij normaal te zijn bij ernstig letsel. Ik heb daarom ook een aantal dagen helemaal niet lekker in mijn vel gezeten.

Toch was ik ergens ook trots. Trots op hoe ik alles het afgelopen jaar heb doorstaan en trots op alle veranderingen en voortgangen die het met zich mee heeft gebracht. Dit gaf me de motivatie om door te zetten!

Maart 2019


 • Ik begon met mindfulness om nog beter te kunnen herstellen. Mijn lichaam (lees: vooral mijn grijze massa) kan wel wat rust gebruiken, maar dit vind ik echt onwijs lastig. Ik heb weinig concentratie waardoor de meest simpele dingen een uitdaging kunnen zijn. Ik hoop dat deze stap me gaat helpen.
 • De keuken is af! Wat ben ik er blij mee, hij is erg mooi geworden.
 • Ik werd goed in de gaten gehouden door Simba & Luna. De katten voelen het goed aan wanneer ik niet lekker ben, zelfs met therapeuten over de vloer blijven ze dicht in mijn buurt.
 • Mijn moeder was jarig.
 • Ik heb een jaar de sleutels van mijn huis!
 • Ik kon weer foto’s maken met mijn geliefde Nikon. Wat heb ik dit gemist! Ik ben al lekker in de weer geweest om mijn verloren hobby op te pakken.
 • Heerlijke lentedagen, dit mag van mij vaker! Veel vaker.
 • Langer stuk gelopen. Achteraf schrok ik er zelf een beetje van en was het stiekem ook teveel van het goede. Maar: blij. Ik ga écht vooruit. Letterlijk en figuurlijk!
 • Klussen in mijn stulpje. Er moet nog genoeg gebeuren, maar ik wacht tot de grote klussen zijn gedaan. Binnenkort begint er een verbouwing in de badkamer! Ik ben heel benieuwd hoe dat uit gaat pakken.

Kijk jij uit naar de maand april?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

One Comment

 • Michelle schreef:

  Klinkt als een goede en positieve maand! In de maand ‘April’gaat er hier niet zoveel spannends gebeuren, des te meer kijk ik uit naar de Mei- maand. Dan zijn wij vier jaar getrouwd, wonen wij alweer twee jaar in ons huisje, wordt Eleanor 2.5 jaar en gaan wij een weekendje weg!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten