♥  Een huis vol nieuwe plantjes & bloemen  ♥  De grote lenteschoonmaak achter de rug hebben  ♥  Muziekje aan terwijl je bezig bent  ♥  Kaiserbroodjes  ♥  Pinterest  ♥  Beginnen aan een (voor mij) nieuwe serie  ♥  Voor mezelf opkomen ♥  Het zonnetje  ♥  Temperaturen die langzaam omhoog gaan  ♥  Weer verder gaan in mijn woning  ♥  De dag goed beginnen  ♥  Een geslaagde manicure  ♥  Leuke gesprekken  ♥  De lente  ♥  Paaseitjes  ♥  De digitale agenda die ik aan het uitproberen ben  ♥  Meer online zijn  ♥  Een flink stuk gelopen hebben  ♥  Nog steeds vooruit gaan  ♥  Ideeën uitwerken  ♥

♥ Mijn camera

Op Instagram deelde ik het al: met de verhuizing verdween ook de oplader van mijn geliefde Nikon in de dozen, waardoor mooie foto’s schieten er niet meer in zat. Vorig jaar maakte dit echter niet heel veel uit, aangezien ik niet mobiel genoeg was om daadwerkelijk objecten of momenten vast te leggen. Ik voelde me merendeel van de dagen te ziek om met deze hobby bezig te zijn.

Gelukkig is dit nu anders en heb ik de mogelijkheid om steeds meer aan mijn dagen toe te kunnen voegen. Ik besloot een oplader aan te schaffen en weer zoals vanouds aan de slag te gaan. Zo blij als een kind was ik hiermee!

♥ Mijn keuken

Ik heb er lang op moeten wachten, maar hij staat: mijn keuken! De weken liepen echter anders dan gepland, omdat er  een hoop misging. Zo heb ik bijvoorbeeld kunnen werken aan mijn waterballet-act omdat er een leiding geraakt werd en kon je vanuit de douche bekijken wat er op het menu staat voor die avond. Klinkt heel praktisch nu ik het zo typ, maar toch heb ik er voor gekozen om het te laten repareren. Ik ben blij met mijn keuze. Ik heb een witte keuken met een antraciet keukenblad. Hopelijk wordt de rest van het huis net zo mooi en woon ik er (binnenkort) met veel plezier!

Wat staat er momenteel op jouw happy list?