Geld; je kunt het maar een keer uitgeven. Als klein meisje heb ik al geleerd op mijn centen te letten en goed na te denken over bepaalde uitgaven. Nu ik ouder ben en steeds meer verantwoordelijkheden heb, is geld iets wat alsmaar belangrijker lijkt te worden. Ik ben van mening dat geluksmomenten niet afhankelijk (moeten) zijn van de hoeveelheid euro’s die je eraan besteed, desondanks kosten sommige ervaringen nou eenmaal geld. We hebben allemaal het recht om dit te gebruiken voor iets wat we graag willen doen of meemaken.

Ik was aan het nadenken over een gezellige avond die ik heb gehad en ondanks de kosten zou ik het zo weer over doen. Kortom: het was elke euro waard.

Trip down memory lane – dit was het helemaal waard


  • In 2017 was ik aanwezig bij de De Lama’s: Back in Action. Hoewel de humor soms heel flauw kan zijn, heb ik toch altijd erg genoten van dit programma. Het heeft flink wat rot dagen iets kunnen verbeteren en om deze reden is het iets speciaals voor me geworden. Ik heb altijd geroepen aanwezig te willen zijn als ze nog een keer een show zouden gaan doen en dit is me uiteindelijk ook gelukt! Ik denk er met veel plezier aan terug en het behoort zeker tot mijn hoogtepunten van 2017.
  • In het tweede jaar van mijn studie kreeg ik les in fotografie. Zelf was ik overal al te vinden met een camera, maar een spiegelreflex was niet voor me. Na twee periodes kon ik er geen genoeg meer van krijgen en kocht ik zelf een Nikon. Nooit spijt van gehad – ik gebruik hem nog steeds met veel liefde.
  • Het concert van Gavin James was voor mij ook een bijzondere dag. Normaal gesproken ben ik namelijk altijd gespannen voor dit soort druktes. Dit komt voornamelijk door mijn lichamelijke conditie en de onzekerheden die dit met zich mee brengt. Deze avond had ik echter nergens last van en kon ik met volle teugen van de muziek genieten.
  • Het eigen domein van Sweet Silver Lining. Jarenlang heb ik me prima vermaakt met een account van Blogger, maar als webdesigner wilde ik toch wat meer met mijn blog gaan doen. Ik vond het een enorm spannende stap, maar ik ben echt heel blij dat ik hem gezet heb. Bloggen is nog steeds een grote hobby!

Wat was voor jou he-le-maal het geld waard?