Skip to main content

De komende dagen gaan we een overgang maken van de winter naar de lente en persoonlijk kan ik echt niet wachten op zonovergoten dagen met een helderblauwe lucht. Vorig jaar heb ik door mijn ongeluk niet kunnen genieten van het lekkere weer of de opbloeiende natuur. Dit vind ik uiteraard erg jammer, maar hierdoor ben ik extra gemotiveerd om er dit jaar wel iets van te gaan maken. De lente brengt namelijk zoveel moois met zich mee! Als extra kers op de taart mag ik binnenkort ook mijn verjaardag (26 alweer!) vieren. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe start en daar horen ook (nieuwe) schoenen bij.

Sinds het nieuwe jaar probeer ik wekelijks weer een stukje verder te kunnen lopen en hiervoor heb ik een lange adem nodig. Het opbouwen van de conditie gaat niet heel snel (hier spreekt een perfectionist. Volgens therapeuten gaat het juist vlot) en ook heb ik nog genoeg last van minder goede dagen.

Des te fijner vind ik het om de goede dagen te benadrukken met een leuk paar schoenen. Een jaar lang heb ik geen interesse kunnen tonen in dit gedeelte van de look. Daar komt verandering in!

Vans Authentic

Stiekem heb ik altijd al een zwak gehad voor Vans. Toen ik op de middelbare school zat heb ik meerdere exemplaren gehad. Wat was ik daar trots op! Ik zie me nog lopen door de gangen en over het schoolplein.

Vans Authentic waren de allereerste Vans schoenen die verkocht werden in 1966. In het begin alleen in Californië, maar inmiddels is dit merk wereldwijd bekend en beschikbaar.

 

Bovenstaande items vind ik zelf wel leuk voor het komende seizoen. Niet al te opvallend en geen druk patroon, maar wel goed te combineren en lekker lenteachtig. Grijze of witte Vans vind ik ook altijd wel mooi, maar deze kunnen uiteraard heel het jaar door.

Old Skool

Vans heb je echt in allerlei soorten en maten; voor ieder wat wils. Ook wanneer je opzoek bent naar een uniek design kom je vaak bij deze schoenen uit, van bijvoorbeeld panterprintjes tot vlinders. Op de website van Sport Showroom kun je een overzicht vinden van verschillende soorten Vans.

Bovenstaande items schreeuwen echt lente. Deze sneakers uit de Old Skool collectie waren de eerste sneakers met de Vans streep aan de zijkant. Erg populair onder de skaters, omdat je de schoenen niet kapot lijkt te kunnen krijgen. Soms worden ze zelfs mooier naarmate ze gedragen worden!

Era

De meest populaire en de best verkopende collectie is de Vans Era. Ook deze schoenen hebben de dikke rubberen zolen waar Vans bekend om staan.

Toch gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar de legergroene Vans uit de Old Skool collectie. De kleur vind ik goed matchen met verschillende (pastel)tinten en de streep aan de zijkant maakt de sneaker net wat speelser. Eigenlijk kan deze kleur elk seizoen wel en dat past goed bij de duurzaamheid die deze sneakers bieden.

Heb jij een paar Vans in je kast (gehad)? Welke kleur(en) vindt je het best passen bij het nieuwe seizoen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

 • Michelle schreef:

  Vroeger wel eens Vans gehad, maar dan echt die brede skater schoenen. Liepen heerlijk!
  Binnenkort nog maar eens rondkijken wat ik dit jaar wil, aangezien het lekkere weer er toch echt aan zit te komen. Al is daar nu nog weinig van te zien hihi.

 • Saskia schreef:

  Leuk! Fijn ook dat we weer sneaker weer krijgen.. Heerlijk!

 • Kelly schreef:

  Toffe schoentjes! Ik heb zelf wel eens Vans gehad, maar gezien ik vrijwel nooit meer sneakers draag heb ik ze een tijdje geleden verkocht! 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten