Skip to main content

♥  Het heerlijke lenteweer  ♥  Paaseitjes  ♥  Lekker knutselen aan mijn blog  ♥  Bloemen krijgen  ♥  Muziekje aan en het raam open  ♥  Nieuwe kleding  ♥  Opgeruimd en schoon huis  ♥  Familie over de vloer  ♥  Een stukje verder kunnen lopen  ♥  Verbetering merken  ♥  Pinterest  ♥  Werken aan de toekomst  ♥  Warme chocolademelk  ♥  De goede dagen  ♥  Rust  ♥  Luna & Simba om me heen  ♥  Kunnen genieten van een maaltijd  ♥  Leuke gesprekken  ♥  Nieuwe nummers op repeat  ♥

♥ Sieraden opbergen

Dit weet je al: ik ben gek op sieraden en ik heb er best wel wat van. Wat je waarschijnlijk niet weet is dat ik een vrij enthousiaste, maar ook serieuze, organizer ben. Met andere woorden: ik wil graag alles kunnen vinden wat ik zoek. Zoveel verschillende items wil je dit uiteraard wel goed kunnen opbergen en dit heb ik dan ook gedaan. Wanneer ik de sieraden gelijk terug leg waar ze horen, zou ik ze dus moeten kunnen vinden. I-deaal.

Okay, zonder grappen: ik ben echt blij met mijn aankoop. Je kunt hem hier vinden.

♥ De verbouwing

Iets waar ik al die tijd op heb gewacht én enorm naar uitkeek was het verbouwen. Er wordt flink gewerkt in mijn huis en ik hoop zelf ook snel aan de slag te gaan in mijn humble abode. Inmiddels is de tuin zo goed als leeg en de keuken is uit de ruimte verwijderd.

Het is dus echt opnieuw beginnen en dat vind ik fijn, maar het is ook wel een hoop dat op je afkomt in een keer. Ik had niet verwacht dat ik gelijk een huis zou vinden met een tuin, dus ik heb ook nog geen idee wat ik er precies mee zou willen doen. Gelukkig heb ik nog even om ideeën op te doen en uit te werken! Er is meer dan genoeg op Pinterest te vinden.

Wat staat er bovenaan op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten