Skip to main content

Hoe bizar – dit is gewoon al de tweede iMonth van het jaar! Februari, commercieel gezien de maand van de liefde, gelukkig is het bij ons elke maand de maand van de liefde. Daar waar de tijd vorig jaar voorbij leek te kruipen, vliegt de tijd nu ineens voorbij. Dit vind ik natuurlijk erg fijn, want dat betekent dat het al een stuk beter met me gaat. De komende maanden zal het vast confronterend worden om mijn iMonth artikelen met elkaar te gaan vergelijken. Maar, ik sta er positief in: het kan alleen maar beter worden.

Febuari 2019


 • Vooral met het mooie lenteweer was het heel fijn om stukjes buiten te lopen. Ik kom steeds een stukje verder en ik zou niet goed in woorden uit kunnen drukken hoe ik me daarbij voel. Het voelt heel goed om lichamelijk steeds meer vooruit te gaan en steeds meer te kunnen. Ik kan doelen gaan stellen die ik nooit gedacht had te kunnen stellen! Ik merk wel dat ik moet proberen om wat meer te kijken naar wat ik al heb bereikt en wat minder de focus moet leggen op wat ik nog bereiken wil. Een jaar geleden kon ik helemaal niks meer en look at me now!
 • Nog even over het lenteweer: raam een stukje open, het zonnetje dat naar binnen schijnt, radio aan en knutselen aan mijn blog. Ja, dat was genieten deze maand.
 • Een middag samen was ook zéker heel erg genieten. ♡♡
 • Heel wat lekkers de afgelopen maand: een heel lief cadeau en heerlijke donuts. Gelukkig ben ik een echte #chocolateaddict
 • Ik werk steeds wat meer met lijstjes en zoals je ziet helpt Simba hier maar al te graag bij. Ik kan steeds wat meer op een dag en vind het fijn om niet meer steeds het gevoel te hebben dat ik achter de feiten aanloop. Het is heel vervelend om zaken te laten rusten omdat je fysiek niet sterk genoeg bent.
 • Langzaamaan ben ik ook steeds meer te vinden op Instagram en Pinterest.
 • Iets wat ik mee ga nemen naar maart: mijn keuken wordt as we speak verbouwd! Het is een hele klus en er gaat het een en ander mis, maar het resultaat mag er steeds meer zijn! Ik heb gekozen voor wit en antraciet. De foto’s gaan uiteraard nog voorbij komen!

Wat was jouw favoriete moment van februari?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

 • Michelle schreef:

  Wat een boel fijne momenten! En wat goed dat het wandelen/bewegen steeds beter gaat
  Februari was eigenlijk een maand wat in het teken van bacteriën, virussen en ziek zijn stond. Dus deze maand mogen we van mij snel weer vergeten 😉

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten