Skip to main content

Woensdag 20 maart 2019 is eigenlijk dé dag dat de lente gaat beginnen, maar jij en ik (en hoogstwaarschijnlijk meer mensen vanwege dit artikel) weten dat het nu al in de lucht hangt. Ik zal ook zeker niet ontkennen dat ik al flink de lentekriebels heb! Er zijn meerdere dingen waar ik elk jaar weer naar uitkijk; 2019 ontsnapt daar niet aan.

Ik kan niet wachten, tot..


  • Het thuislaten van de winterjas. Dit is écht een terugkerend item op dit soort lijstjes, omdat een winterjas en ik niet zo goed samengaan. Ik ben hem dankbaar hoor, hij houdt me warm en dat soort ongein, maar ik voel me zo opgesloten.
  • Ik mijn fysiotherapie buiten kan voortzetten met het fijne lenteweer. Ik ga al een tijdje de strijd aan om stukjes buiten te lopen, zodat ik mijn conditie op kan bouwen. Blij mee! Maar ik moet zeggen dat zo’n strakblauwe lucht en zonnetje een veel warmer welkom zijn dat sneeuw en kou. Het geeft energie en motivatie. Dit veranderd heel snel in een reclame, maar nee hoor, het is een op waarheid gebaseerd verhaal.
  • Simpelweg even in het zonnetje zitten, heerlijk.
  • Ramen open, frisse lucht door het huis heen. Het liefst dan ook een huis dat de grote lenteschoonmaak al heeft gehad.
  • Zelfgemaakte smoothies.
  • We gaan weer andere dingen eten. De stampotten en maaltijdsoepen maken plaats voor wat andere lekkernijen. Alhoewel, voor een groot deel dan.
  • Het is langer licht.
  • ..en de temperaturen worden hoger.
  • Mijn verjaardag! Ja, tussen alle Paasdagen en goede vrijdagen (want waarom is het er maar een?) door, ben ik ook jarig. Aangezien ik dit vorig jaar niet heb kunnen vieren vanwege mijn ongeluk, hoop ik dat ik er nu iets leuks van kan maken.
  • Alle vorderingen aan mijn eigen huis, maar stiekem gaat de aannemer eind deze maand al beginnen. Ik kan niet wachten om van deze woning eindelijk een thuis te gaan maken!

Kijk jij uit naar de lente?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten