Skip to main content

Bijna een jaar lang heb ik vanwege mijn ongeluk veel (lees: alles) moeten laten en hierdoor was er op gegeven moment geen sprake meer van conditie. Het was erg moeilijk om in zo’n korte tijd achteruit te gaan en de meest simpele dingen niet meer te kunnen. Gelukkig ben ik inmiddels een paar kleine stapjes verder, maar uiteraard train ik (soms met frisse tegenzin) door totdat ik weer op een niveau zit waar ik tevreden mee kan zijn. Dit laat echter nog op zich wachten, dus we kijken eerst naar de dingen die als eerste op mijn lijstje staan.

  • Langer achter elkaar kunnen lopen. Lopen is voor de meeste mensen zoiets simpels en vanzelfsprekend en dit was het voor mij tot op zekere hoogte ook. Maar geloof me, met de afgelopen maanden in mijn achterhoofd besef ik me goed hoe mobiel ik ben. Of eigenlijk: kan zijn, want ik ben er lang nog niet. Mijn volgende doel is om iets langer aan een stuk door te kunnen lopen en daar ben ik al hard mee bezig.
  • Een kort bezoek aan een (woon)winkel. Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar de laatste keer dat ik een winkel van binnen heb gezien is alweer bijna een jaar geleden. Er zijn uiteraard genoeg mogelijkheden om online aan je spullen te komen, maar nu met mijn woning vind ik het fijn om mijn items gewoon even in de winkel te bekijken. Maar, ik probeer verstandig te beginnen met een kort bezoek. Wellicht ook beter voor de portemonnee?
  • Minder buiten adem zijn. Tja, dit krijg je er gratis bij als je geen conditie meer hebt en daar ben ik het he-le-maal niet mee eens. Vooral tijdens de trainingen merk ik dat ik heel snel buiten adem ben en dat vind ik vaak best confronterend, aangezien ik voor mijn ongeluk best wel wat had opgebouwd. Maar, waar een wil is…
  • Klussen. Ja, ik wil echt veel meer in mijn huis aanwezig zijn en er ook mijn best voor doen om er mijn thuis van te maken. Deze maand staan er al wat veranderingen op de planning en ik hoop vanaf die tijd door te kunnen pakken.
  • Socialer/Meer online zijn. Mijn wereld is heel klein geworden en het kost best wel wat energie om hier weer uit te komen. Ik wilde vaak wel wat meer online zijn en wat meer contact maken, maar de tijd was er blijkbaar nog niet voor. Inmiddels ben ik weer bezig met Sweet Silver Lining en hoop ik de rest op te pakken.
Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten