Skip to main content

Ik ga direct met de deur in huis vallen, want voor mijn gevoel heb ik veel te vertellen. 2019 is inmiddels 32 dagen bezig en over de eerste dagen heb ik natuurlijk al geschreven. Ik heb veel aan mijn doelen gewerkt én ik ben ook flink bezig geweest met Sweet Silver Lining. Fijn om steeds een beetje meer met mijn hobby bezig te zijn.

 • Het beste nieuws van de maand is nog steeds (en ik had ook niet verwacht dat dit zou veranderen): het buiten lopen. Na heel wat maanden binnen vier muren te hebben gezeten, is het nu erg fijn om meerdere malen per week een klein stukje buiten te lopen. Het is nog pijnlijk, maar het gaat wel steeds een beetje beter. Ik hoop dat ik elke maand meer verschil mag gaan merken, hier werk ik namelijk wel voor!
 • Mijn oma overleed.
 • Sinds vorige week vrijdag voel ik me niet zo lekker en dit heeft helaas doorgezet. Ik heb me flink ziek gevoeld en slik momenteel een antibioticakuur. Ik hoop dat het over een paar dagen weer beter gaat, waarschijnlijk liep ik ook een beetje te hard van stapel. Rust is ook essentieel voor genezing.
 • Gelukskoekjes (hier heb ik ze gekocht, super leuk) met twee toepasselijke spreuken die me best wel eventjes bezig hebben gehouden. Het zijn lessen uit 2018 geweest en ik vind het bijzonder dat het op deze manier nog als bevestiging voorbij komt. In het nieuwe jaar ga ik er zeker weer mee verder!
  » Vertrouwen in jezelf is de beste voorwaarde voor succes. 
  » Begripvolle vrienden hebben geen haast.
 • Wat ben ik geschrokken van de gasexplosie in Den Haag! Het lijkt me vreselijk om dit mee te maken. Ik heb de situatie van redelijk dichtbij meegekregen en zat dan ook voor de buis gekluisterd totdat ze het laatste slachtoffer onder het puin vandaan hadden gehaald.
 • Het koken was een uitdaging, maar ook dit is gelukt! Weer een stapje vooruit.

Hoe was jouw eerste maand van 2019? Wat was je favoriete dag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

 • Ik schreef:

  Je doet het allemaal goed. Je doet zeker je best. En je zal ook steeds meer buiten kunnen doen . Dat de pijn gauw zal verdwijnen.

  Beterschap

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten