♥  De eerste Happy List van 2019  ♥  Lekker bloggen  ♥  De eerste stappen buiten  ♥  Vooruitgang  ♥  Voor jezelf opkomen  ♥  Eindelijk verder met het huis  ♥  The Good Doctor  ♥  Verzorgde handen  ♥  Schoenen aan  ♥  Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald  ♥  Een goede haardag  ♥  Eerlijkheid  ♥  Warme choco  ♥  Poffertjes  ♥  Lieve berichtjes  ♥  Een goede nachtrust  ♥  Balans  ♥  Goede trainingssessies  ♥  Het nieuwe jaar  ♥

♥ Een gezellige Sinterklaas én de gewonnen cadeau’s


Vorige maand (jeetje, wat gaat de tijd toch snel) heb ik, zoals elk jaar, een Sinterklaasavond georganiseerd. We spelen dan een dobbelspel met allemaal opdrachten waarmee je vijf cadeautjes kunt winnen. Gezamenlijk moesten we dit jaar  Met trots kan ik zeggen dat ik de echte parels heb weten te bemachtigen. Namelijk:

  • Een set met verschillende sieraden
  • Een súper schattige beker met een vos
  • Nog een beker (zo’n jar met een rietje)
  • Lichtslinger met lampionnen
  • Een lampje dat van kleur veranderd

♥ Onverwacht Kerstcadeau

Mijn broertje en zijn vriendin kwamen tijdens de feestdagen ineens thuis met cadeaus, dat is allereerst natuurlijk ontzettend lief, maar daarnaast was mijn verrassing verbazingwekkend goed uitgezocht. Laat ik het zo zeggen: ik wist niet dat mijn verzameling zo groot was, met uiteraard de nadruk op groot. Inmiddels kan ik een flinke kast vullen met mijn mokken!

♥ Mijn nieuwe lay-out

Het is fijn om Sweet Silver Lining na een stille periode weer nieuw leven in te blazen. Wat hierbij ook zeker geholpen heeft, is mijn nieuwe lay-out! Ik ben nog steeds aan het knutselen en puntjes op de welbekende i aan het zetten, maar over het algemeen ben ik tevreden. De paarse kleur is iets wat steeds terugkomt in al mijn creaties, maar wellicht dat dit later in het jaar nog veranderd.

Het schrijven van artikelen heb ik ook weer opgepakt en dit is zeker een onderdeel van mijn Happy List. Ik heb het gemist!

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

3 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten