Skip to main content

Ik ben begonnen met bloggen in de tijd net voordat het razend populair werd om een blog te hebben. De lat lag een stuk minder hoog. Een standaard blogger thema, wazige foto’s en simpele teksten waren toen vrij gebruikelijk. Echter heb ik ook de populariteit van blogs sterk zien afnemen en dat vond ik zo jammer! De community van toen vond ik juist heel erg gezellig. Gelukkig komen de blogs weer steeds meer in beeld. Om een lang verhaal kort te maken: ik mag mezelf al jaren een blogger noemen, maar waarom ben ik die eigenlijk (geworden)?

Een blogger, omdat


  • Ik maak bijna overal foto’s van

Dit heb ik altijd al gehad, ik was overal met mijn camera te vinden en dit is écht heel handig voor mijn blog. Ik gebruik liever een foto die ik zelf gemaakt heb, dan een rechtenvrij exemplaar die je overal kunt vinden (waar overigens niks mis mee is).

  • Altijd bezig (geweest) met schrijven

Op de basisschool had ik altijd een keer in de week ‘opstel schrijven’ en hier kon ik echt mijn creativiteit in kwijt. Volgens de leraren had ik een hoop fantasie en kon ik het verhaal ook echt overbrengen. Ik ben daarna altijd blijven schrijven, vooral gedichten of artikelen voor een tijdschrift (schoolopdracht), ondertussen was ik ook begonnen met bloggen. Schrijven is dus zeker altijd een passie geweest!

Echter heb ik pas sinds het stagelopen het besef dat ik met deze passie serieus aan de slag kan gaan. Ik wil mijn teksten dat ook met wat meer trots gaan delen!

  • Interesse in webdesign en grafisch ontwerpen

Mijn hart lag (en ligt eigenlijk nog steeds) bij interieur, maar dit kon ik door gezondheidsproblemen niet uitvoeren. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in webdesign en grafisch ontwerp. Dit is uiteraard ook erg handig als je een blogger bent! Uiteindelijk ben ik afgestudeerd als mediadeveloper en kan ik me bezig houden met verschillende (online) media uitingen.

  • Overal inspiratie opdoen & overal beginnende artikelen

Ideeën voor blogjes komen overal en nergens vandaan (vooral op de momenten dat het eigenlijk niet uitkomt) en ik kan de hoeveelheid notitieboekjes en concepten met beginnende blogposts niet eens meer tellen.

Wel een goed excuus om notitieboekjes te blijven kopen, maar dat is tussen ons!

  • Altijd bezig met Sweet Silver Lining

Alles bij elkaar genomen, zou je eigenlijk wel kunnen zeggen dat ik altijd bezig ben met mijn blog. Mijn smartphone staat vol met social media en WordPress, dus als er een reactie is kan ik het stiekem niet laten om gelijk te kijken. Gewoon, omdat het een geluksmomentje is voor bloggers.

Waarom ben jij (g)een blogger?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

  • Michelle schreef:

    Grappig hoe het bloggen echt je leven binnen sluipt he. Ik betrap mij er zelf ook vaak op. Ik startte met bloggen toen ik een jaar of 13 was, dat is inmiddels 14 jaar geleden en toen zag het er inderdaad allemaal heel anders uit. Nu wil ik het mooi strak en rustig hebben qua uiterlijk. Het liefste laat ik twee tot drie blogjes per week online komen en ook de foto’s moeten perfect zijn. Die lat is met tien treden omhoog gegaan en ergens ben ik met je eens dat het jammer is. De interactie gaat er langzaam uit. Daar schreef ik net toevallig nog een blogje over..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten