Skip to main content

Met alle terugblikken van de vorige maand, kwam ik een artikel tegen dat me aan het denken heeft gezet. 8 dingen die ik (meer) wil doen in 2018 is een blogje dat online is gekomen op 4 februari. Inmiddels hebben we dit jaar achter ons gelaten, maar blijft de vraag wel: heb ik gedaan wat ik wilde doen of zijn er dingen blijven liggen die ik dit jaar (weer) wil gaan doen?

In 2018 wilde ik..


  • Een serie volgen/films kijken

The Haunting of Hill House is een serie die ik echt binnen no-time keek, maar daarnaast vermaak ik me ook nog steeds met The Good Doctor en You. Heel fijn om even 40 minuten met een ander verhaal bezig te zijn en een poging te doen tot ontspannen. Ook heb ik een periode gehad waarin ik enkele films heb bekeken, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hier nog niet de focus/rust voor heb.

  • Tijd buiten doorbrengen

Tja, dit is door mijn ongeluk dus niet gebeurd. De keren dat ik buiten ben geweest zijn op twee handen te tellen en geloof me, dit was alles behalve fijn! Ik hoop dit meer te gaan doen in 2019, zodat ik ook mijn doel kan behalen.

  • Werken aan mijn gezondheid

Hier kan ik volmondig ja op zeggen, want: wat een jaar! Ik ben heel erg ziek geweest en ik heb veel pijn gehad, maar door de situatie ben ik wel gaan werken aan het totaalbeeld. Ik heb nu een beter en fijner vooruitzicht dan vorig jaar en daar ben ik erg blij mee. Natuurlijk ben ik ook erg trots dat ik door heb gezet en dat ik ben blijven vechten.

  • Meer kiezen met het hart dan met het hoofd

Dit is nog altijd een hele uitdaging, maar ik neem nu wel meer de tijd om na te denken over wat ík echt wil en niet wat het beste is om te doen. Kiezen voor mezelf heb ik het afgelopen jaar meer gedaan – dit heb ik helaas ook gemerkt, niet iedereen was hier over te spreken.

  • Plannen

Done, behalve dan het plannen van de leuke dingen. Elke week maak ik een planning met de afspraken die ik heb en de dingen die ik moet doen. Dit werkt heel goed, het is ook makkelijk om op deze manier bepaalde dingen even snel terug te zoeken.

  • Slapen, creativiteit & quality time

Drie zaken waar ik niet zoveel mee bezig ben geweest. Ik denk dat ik hier meer werk van ga maken wanneer ik me wat beter begin te voelen.

Heb jij in 2018 gedaan wat je wilde doen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten