Skip to main content

Zo proost je op 2019 en zo is er ook weer een week voorbij; de eerste zeven dagen van het nieuwe jaar gaan voor mijn gevoel altijd heel snel. Na alle feestdagen begint het ‘echte leven’ weer en starten we als het ware na een korte reset weer op. De een heeft daar wat meer moeite mee dan de ander (want: hallo wekker), desondanks zijn we allemaal bezig om er (weer) een mooi jaar van te maken. Mijn eerste week van het nieuwe jaar ging als volgt.

Een duidelijk doel


Mijn streven was om het vuurwerk buiten en op mijn schoenen te gaan bekijken, maar ik wist niet of dit mogelijk was. De gevolgen van ernstige brandwonden zijn onder andere ook dat je een lange tijd nodig hebt om de zenuwuiteinden te laten wennen aan aanrakingen (in mijn geval is dit dus de druk van de schoen).

Eigenwijs als ik ben, ging ik het tegen veel advies in (whoops) toch proberen. Het deed erg veel zeer, maar het is gelukt! De eerste minuten van 2019 heb ik buiten doorgebracht en maakte ik wat foto’s van het vuurwerk. Heel fijn om op deze manier afscheid te nemen van 2018.

Verder..


  • Had ik meerdere afspraken met therapeuten en daar was ik blij mee. Ik hoefde hierdoor niet heel lang op eigen houtje verder te gaan met revalideren en daarnaast kon ik in het nieuwe jaar meteen knallen!
  • Ook kwamen er meerdere telefoontjes voorbij om verschillende dingen te regelen, zoals verbouwplannen.
  • Een kant die vaak niet gezien/gedeeld word: ik was na alle gezellige dagen weer alleen thuis en dat was best pittig. Ik ben nog niet in staat om zelfstandig of langdurig dingen buiten de deur te doen, maar het leven gaat natuurlijk ook door. Ik kan je vertellen dat je na zoveel maanden behoorlijk wat verveling ervaart.
  • Ik keek samen met mijn broertje ein-de-lijk Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en dat was toch wel even ouderwets genieten.

Hoe was jouw eerste week?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten