Skip to main content

Happy New Year! We hebben zojuist met zijn allen afscheid genomen van 2018 en hebben 2019 een warm (eigenlijk gewoon feestelijk, want: brr..) welkom gegeven. Ik hoop dat je van de feestdagen hebt kunnen genieten en dat je nieuwe jaar goed begonnen is. Ik kon niet wachten op het nieuwe jaar en ik zit vol goede moed om van 2019 een mooi jaar te gaan maken. Er zijn zaken die ik wil gaan doen om dit te bereiken, want je moet natuurlijk zelf iets van het leven maken.

2019


 Mijn verjaardag vieren

Vorig jaar heb ik mijn verjaardag niet kunnen vieren, omdat ik 3 weken voor de grote dag een ongeluk had. Bijzondere leeftijden heb ik altijd op een leuke manier gevierd, maar de 25 heb ik dus helaas over moeten slaan. Als mijn gezondheid het toelaat wil ik iets leuks gaan doen op de dag dat ik de 26 kaarsjes uit mag gaan blazen.


❀ Genieten van buiten

Ik heb heel weinig buiten kunnen zijn en daar ben ik voor de volle 100% klaar mee! Ik begrijp niet hoe er mensen zijn die vrijwillig alle tijd binnen doorbrengen. Ik wil graag weer buiten kunnen lopen en van de zon genieten, want daar heb ik vorig jaar ook helemaal niks van meegekregen.


❀ Meer afspreken en leuke dingen ondernemen

Ik maak er geen geheim van dat ik me best wel eenzaam heb gevoeld en daar wil ik graag verandering in gaan brengen. Ik ben er aan toe om weer lekker onder de mensen te zijn en bijvoorbeeld te genieten van een film in de bioscoop. Samen met de juiste persoon is alles leuk, ook al is het misschien iets simpels. Uiteraard zijn er wel meerdere dingen die ik wil gaan doen.


❀ Doorgaan met revalideren en me beter gaan voelen

Ik ben heel erg blij en tevreden met het resultaat, maar ik wil er wel mee doorgaan. Ik weet dat ik meer in me heb en dit wil ik ook graag tonen, hier moet ik echter wel hard mijn best voor doen. Het gaat pittig worden en ik weet dat er een moment komt waarop ik denk ‘laat maar!’, hier ga ik me niet door laten tegenhouden. Het is een lang proces en ik moet mezelf meer de tijd gunnen. Hoe fijn zou het zijn als ik me dadelijk nóg beter voel?


❀ Het huis verbouwen en inrichten

Ik heb een afspraak staan voor het plaatsen van de nieuwe keuken en vanuit daar hoop ik ook de rest van het huis te gaan verbouwen! Als er een vloer in ligt en het behang erop zit, voelt het ook direct meer als een huis. Daarna komt natuurlijk het leukste gedeelte: de inrichting! Dat is iets waar ik zeker naar uit kijk. Ik ben, zoals jullie inmiddels weten, echt een interieur liefhebber.


❀ Verhuizen!

Een grote stap die ik dit jaar hoop te gaan zetten, maar dit gaat uiteraard een weloverwogen beslissing worden. Ik heb er nog helemaal geen voorstelling bij, maar dit is natuurlijk pas de eerste keer dat ik op mezelf ga wonen. Misschien komt het allemaal vanzelf wanneer ik er mee bezig ben? Ik hoop het! Ik kan niet wachten totdat ik een fijn plekje voor mezelf heb..


❀ Aanwezig zijn op familiedagen

Iets wat compleet nieuw voor me is, maar waar ik ook erg naar uitkijk: gezelligheid met familie. Ook dit is natuurlijk afhankelijk van mijn gezondheid, maar wellicht dat ik wel een plek uit kan zoeken dat iets dichterbij huis is. Op deze manier kan ik toch genieten van de mensen om me heen.


❀ Langzaam weer kijken naar werk

Ik was in 2017 volop bezig met de jobcoach en dit heeft me zeker verder geholpen, alleen niet ver genoeg! Ik hoop dat ik een nieuw traject kan starten of zelf aan de slag kan gaan met het zoeken van een leuke baan. Wat meer te doen hebben op een dag zou ik zeker niet erg vinden, maar het moet uiteraard wel bij me passen.


❀ Bloggen

Sweet Silver Lining is vorig jaar geen bron van goedgevulde content geweest en dat vind ik jammer. Schrijven is een grote passie en ik deel graag mijn creativiteit op het grote www. Maar online zijn wanneer je ziek bent of je heel erg rot voelt is een te grote opgave voor me geweest. Mijn blog en social media heb ik grotendeels laten liggen in 2018 en hoop ik weer op te pakken in 2019!

Welke dingen wil jij het komende jaar gaan doen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 8 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten