Oktober was voor mij geen hele bijzondere maand. Het bestond voornamelijk uit bellen, mailen en wachten. Ik kan je vertellen: wachten is niet mijn beste kwaliteiten! Gelukkig was er ook voldoende thee en kruidnoten om de tijd door te komen, toch hoop ik wat meer vaart (en nee, niet van der) in november. Hoe dan ook, oktober is voorbij en dit is wat ik deed.

  • Nieuwe aankopen doen. Zoals een toilettas/make-up tas voor de items die ik dagelijks gebruik. Aangezien de meeste spullen al verhuisd zijn naar mijn eigen stulpje, vond ik dit wel zo handig. Daarnaast kocht ik onder andere ook boeken.
  • De mooie dagen van oktober waren fijn. Eerder dan gepland (meestal zijn er nazomerdagen in de herfstvakantie), maar daardoor niet minder welkom. Inmiddels is het wel écht herfst.
  • Ik kreeg een super lief kaartje van een super lief persoon. ♡
  • Samen met een aannemer ben ik het huis doorgelopen om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. We hebben onder andere naar de keuken gekeken en ik moet eerlijk zeggen dat ik meteen weer zin kreeg om te gaan klussen! Helaas moet ik nog (even) geduld hebben. De aannemer gaat ermee aan de slag en ik moet me eigenlijk bezig houden met mijn eigen herstel.
  • Mijn gezondheid blijft een echte rollercoaster. Ik heb goede dagen, maar ik heb ook veel slechte dagen. Dit komt omdat ik langzaam merk dat ik meer kan, maar dan wil ik ook gelijk meer doen. Dit is geen goede combinatie: langzaam opbouwen geeft het beste resultaat. Maar na 8 maanden is het wel begrijpelijk dat je iets wilt gaan doen, toch?!
  • Balans vinden, ik probeer het nu door meer vooruit te plannen. Heb ik op een dag therapie, dan moet ik niet van mezelf verwachten dat ik de rest van de dag aan tafel kan zitten met de laptop. Misschien dan juist de bank op met een goede serie.

Hoe was jouw maand?