Skip to main content

Oktober was voor mij geen hele bijzondere maand. Het bestond voornamelijk uit bellen, mailen en wachten. Ik kan je vertellen: wachten is niet mijn beste kwaliteiten! Gelukkig was er ook voldoende thee en kruidnoten om de tijd door te komen, toch hoop ik wat meer vaart (en nee, niet van der) in november. Hoe dan ook, oktober is voorbij en dit is wat ik deed.

 • Nieuwe aankopen doen. Zoals een toilettas/make-up tas voor de items die ik dagelijks gebruik. Aangezien de meeste spullen al verhuisd zijn naar mijn eigen stulpje, vond ik dit wel zo handig. Daarnaast kocht ik onder andere ook boeken.
 • De mooie dagen van oktober waren fijn. Eerder dan gepland (meestal zijn er nazomerdagen in de herfstvakantie), maar daardoor niet minder welkom. Inmiddels is het wel écht herfst.
 • Ik kreeg een super lief kaartje van een super lief persoon. ♡
 • Samen met een aannemer ben ik het huis doorgelopen om te kijken wat er allemaal moet gebeuren. We hebben onder andere naar de keuken gekeken en ik moet eerlijk zeggen dat ik meteen weer zin kreeg om te gaan klussen! Helaas moet ik nog (even) geduld hebben. De aannemer gaat ermee aan de slag en ik moet me eigenlijk bezig houden met mijn eigen herstel.
 • Mijn gezondheid blijft een echte rollercoaster. Ik heb goede dagen, maar ik heb ook veel slechte dagen. Dit komt omdat ik langzaam merk dat ik meer kan, maar dan wil ik ook gelijk meer doen. Dit is geen goede combinatie: langzaam opbouwen geeft het beste resultaat. Maar na 8 maanden is het wel begrijpelijk dat je iets wilt gaan doen, toch?!
 • Balans vinden, ik probeer het nu door meer vooruit te plannen. Heb ik op een dag therapie, dan moet ik niet van mezelf verwachten dat ik de rest van de dag aan tafel kan zitten met de laptop. Misschien dan juist de bank op met een goede serie.

Hoe was jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

 • Michelle schreef:

  Fijn om te lezen dat er ook vele goede dagen waren! En inderdaad als het goed gaat, is het moeilijk om de rem erop te houden. Oktober was voor mij ook niet heel bijzonder. Wel fijne dagen gehad met lekkere gebakjes, mooie boswandelingen en mijlpalen met ons kleine meisje maar niet super bijzonder verder.

 • Ik schreef:

  Sterkte met het herstel.

 • Morgaine schreef:

  Mijn oktober maand was een hele fijne maand, met al die mooie dagen nog, heerlijk van genoten. Nu even afzien met de omslag van het weer, maar nog steeds… prachtige dagen ertussen gehad qua zon en fotografie.

  Jij, heel veel sterkte met alles! Doe rustig aan, balans is inderdaad belangrijk.

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten