♥ De warme dagen in oktober ♥ Happy moments ♥ Schrijven ♥ Nieuwe aankopen ♥ Muziek ♥ Huisvorderingen ♥ Kruidnoten ♥ Weer aan de eettafel kunnen zitten ♥ Toekomstplannen maken ♥ Even in mijn huisje geweest ♥ Bloggen ♥ Familie ♥ Spullen uitgezocht & opgeruimd ♥ Broodjes ♥ Kaartjes sturen ♥ Regen dat tegen het raam aantikt ♥ Nieuwe kleding shoppen ♥ Meer zelfstandig kunnen doen ♥ Mijn nieuwe koptelefoon ♥ Planner ♥ Chocoladeletters ♥ Sinterklaas cadeautjes al hebben uitgezocht ♥ Voor mezelf opkomen ♥ Een idee uitwerken ♥ Leuke gesprekken met familie ♥ Lief kaartje dat ik gekregen heb ♥

♥ Bloemen

De afgelopen tijd haal ik wat vaker bloemen (of herfststukjes) in huis. Super gezellig op de grauwe dagen en natuurlijk een mooi excuus om 100 foto’s te maken. Ondanks dat ik het allemaal wel gezien heb tussen deze vier muren, geniet ik van de vrolijke bossen. Paars is nog steeds een grote favoriet!

♥ Deze kettinkjes

Ik ben al jarenlang dol op sieraden en ik blijf ze maar kopen. Op deze manier is het echter nog wat specialer. Erg leuk dat kaartje erbij met een boodschap! Geeft gelijk veel meer betekenis aan een item.

Balans en liefde zijn twee dingen die ik belangrijk vind, en zeker in de periodes dat je het moeilijk hebt. Ik heb de neiging om snel over mijn grenzen heen te gaan, maar ook rust is erg belangrijk. Ik probeer hier een middenweg in te vinden.

Welk geluksmomentje had jij de afgelopen maand?