Skip to main content

♥ De warme dagen in oktober ♥ Happy moments ♥ Schrijven ♥ Nieuwe aankopen ♥ Muziek ♥ Huisvorderingen ♥ Kruidnoten ♥ Weer aan de eettafel kunnen zitten ♥ Toekomstplannen maken ♥ Even in mijn huisje geweest ♥ Bloggen ♥ Familie ♥ Spullen uitgezocht & opgeruimd ♥ Broodjes ♥ Kaartjes sturen ♥ Regen dat tegen het raam aantikt ♥ Nieuwe kleding shoppen ♥ Meer zelfstandig kunnen doen ♥ Mijn nieuwe koptelefoon ♥ Planner ♥ Chocoladeletters ♥ Sinterklaas cadeautjes al hebben uitgezocht ♥ Voor mezelf opkomen ♥ Een idee uitwerken ♥ Leuke gesprekken met familie ♥ Lief kaartje dat ik gekregen heb ♥

♥ Bloemen

De afgelopen tijd haal ik wat vaker bloemen (of herfststukjes) in huis. Super gezellig op de grauwe dagen en natuurlijk een mooi excuus om 100 foto’s te maken. Ondanks dat ik het allemaal wel gezien heb tussen deze vier muren, geniet ik van de vrolijke bossen. Paars is nog steeds een grote favoriet!

♥ Deze kettinkjes

Ik ben al jarenlang dol op sieraden en ik blijf ze maar kopen. Op deze manier is het echter nog wat specialer. Erg leuk dat kaartje erbij met een boodschap! Geeft gelijk veel meer betekenis aan een item.

Balans en liefde zijn twee dingen die ik belangrijk vind, en zeker in de periodes dat je het moeilijk hebt. Ik heb de neiging om snel over mijn grenzen heen te gaan, maar ook rust is erg belangrijk. Ik probeer hier een middenweg in te vinden.

Welk geluksmomentje had jij de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

  • Morgaine schreef:

    Net als jij heb ik er ook vele, en bijna hetzelfde? 😉 Lieve vrienden, warmte, bloemen op tafel, kaarsjes aan, samen netflixen, lekker in bed kruipen en nog zoveel meer 😉

    X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten