Skip to main content

Volgend jaar mag ik mezelf al tien jaar een blogger noemen. 10 jaar! Dat betekent dat ik al heel wat blogposts op mijn naam heb staan. Ik zie mezelf nog steeds achter mijn bureau op de middelbare school zitten terwijl ik stiekem (tijdens de les) mijn verhalen aan het typen ben.

Echter ben ik naast blogger al heel wat langer een tekstschrijver. Op de basisschool kon ik al enorm genieten van het schrijven van een opstel, maar ook in gedichten kon ik mijn creativiteit kwijt. Kortom: in de vijfentwintig jaar dat ik op deze aarde rondloop heb ik al enorm veel verhalen geschreven, maar ben ik ook nog lang niet uitgeschreven.

Niet van plan om te stoppen met schrijven, omdat..

 • Schrijven is een passie. Ik kijk er iedere keer weer naar uit om met pen en papier (of pc en toetsenbord uiteraard) aan de slag te gaan.
 • Ik krijg er energie van. Wanneer je van iets op kunt laden, dan weet je dat je iets doet wat je écht leuk vind om te doen. Voor mij is dat -onder andere- schrijven.
 • Creativiteit. Taal is ook een manier om creatief bezig te zijn en daar ben ik graag mee bezig.
 • Veel fantasie. Mijn brein komt continu met nieuwe ideeën en verhalen.
 • Ook niet geheel onbelangrijk: het is een grote hobby en het is een toevoeging aan andere hobby’s of bezigheden. Zoals grafisch werk (tijdschriften), het ontwerpen van websites (webteksten) en het schrijven van verhalen.
 • Spraakwater. Ik ben een diepe denker en ik heb veel te vertellen. Het liefst meerdere keren.
 • Ik wil anderen kunnen helpen. Door het delen van mijn ervaringen, visie en/of het schrijven met humor hoop ik een steun te kunnen zijn voor anderen. Ik vind het belangrijk om er voor mensen te zijn en ik ben van mening dat er altijd iets is waarmee je het verschil voor iemand kunt maken.

Wat is een passie waar jij niet over uitgepraat of uitgeschreven raakt?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

 • Morgaine schreef:

  Net als jij, schrijven is een passie, bloggen is een passie, fotografie bij mij en ook nog haken tegenwoordig, kortom … oh ja… ~kuche~

  Mijn kleinzoon? hahahaha

  Honey, i’m back! 😉

  X

 • Michelle schreef:

  Ik denk dat als je een persoonlijke blog hebt of bijhoud, je nooit uitgeschreven raakt. Want je blog groeit met je mee als persoon. Al je ervaringen, hobbies en interesses van dat jaar schrijf je van je af. Dat vind ik ook zo leuk aan het bloggen, het is een soort van online dagboekje. Heerlijk om soms ook eens in terug te bladeren..

 • Ik schreef:

  En er gaan nog vele jaren volgen. 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten