Volgend jaar mag ik mezelf al tien jaar een blogger noemen. 10 jaar! Dat betekent dat ik al heel wat blogposts op mijn naam heb staan. Ik zie mezelf nog steeds achter mijn bureau op de middelbare school zitten terwijl ik stiekem (tijdens de les) mijn verhalen aan het typen ben.

Echter ben ik naast blogger al heel wat langer een tekstschrijver. Op de basisschool kon ik al enorm genieten van het schrijven van een opstel, maar ook in gedichten kon ik mijn creativiteit kwijt. Kortom: in de vijfentwintig jaar dat ik op deze aarde rondloop heb ik al enorm veel verhalen geschreven, maar ben ik ook nog lang niet uitgeschreven.

Niet van plan om te stoppen met schrijven, omdat..

  • Schrijven is een passie. Ik kijk er iedere keer weer naar uit om met pen en papier (of pc en toetsenbord uiteraard) aan de slag te gaan.
  • Ik krijg er energie van. Wanneer je van iets op kunt laden, dan weet je dat je iets doet wat je écht leuk vind om te doen. Voor mij is dat -onder andere- schrijven.
  • Creativiteit. Taal is ook een manier om creatief bezig te zijn en daar ben ik graag mee bezig.
  • Veel fantasie. Mijn brein komt continu met nieuwe ideeën en verhalen.
  • Ook niet geheel onbelangrijk: het is een grote hobby en het is een toevoeging aan andere hobby’s of bezigheden. Zoals grafisch werk (tijdschriften), het ontwerpen van websites (webteksten) en het schrijven van verhalen.
  • Spraakwater. Ik ben een diepe denker en ik heb veel te vertellen. Het liefst meerdere keren.
  • Ik wil anderen kunnen helpen. Door het delen van mijn ervaringen, visie en/of het schrijven met humor hoop ik een steun te kunnen zijn voor anderen. Ik vind het belangrijk om er voor mensen te zijn en ik ben van mening dat er altijd iets is waarmee je het verschil voor iemand kunt maken.

Wat is een passie waar jij niet over uitgepraat of uitgeschreven raakt?