Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Wanderlust wall art – Wereldkaarten op canvas

Iedereen met wanderlust zal het volgende herkennen: het verlangen om (meer van) de wereld te zien. Er is namelijk zoveel meer dan ons vertrouwde, koude en regenachtige kikkerlandje! Een ander land leren kennen, de cultuur opsnuiven, de smaakpapillen kennis laten maken met andere gerechten en eindeloos verdwalen in een nieuwe omgeving – het fijnste wat er is. Want: not all who wander, are lost. Een mooie achterliggende gedachte van vele reizigers.

Als reizen zoveel voor je betekent, dan wil je dit uiteraard ook tonen in je interieur. Het is naar mijn mening belangrijk dat een kamer een goede weerspiegeling is van jezelf. Op deze manier maak je namelijk van slechts een huis echt een thuis. Een goede sfeer en jezelf kunnen zijn vind ik dan ook erg belangrijk. ‘Dit is echt Angelique’ hoop ik dadelijk te horen wanneer ik familie en vrienden uitnodig in mijn nieuwe stulpje.

Wat ik echter ondervonden heb, is dat de echt parels (ofwel pronkstukken) vinden een hele zoektocht kan zijn. Dat beeld wat je in je hoofd (misschien wel door een betekenisvolle reis) hebt, wil je natuurlijk wel tot leven laten komen. Vorige week strandde mijn speurtocht toen ik terecht kwam op wereldkaarten.nl – een webshop met wereldkaarten op verschillende materialen en met meer dan 100 verschillende soorten designs. Kortom: genoeg keuze om jouw woning, of die van een andere bofkont, meer aan te kunnen kleden. Zoek je echter iets voor buiten, kijk dan ook eens naar tuinposters. Deze producten zijn ervoor gemaakt om buiten te hangen.

Mijn keuze

Liggend | 120×80 | €119,95

Ik heb gekozen voor een exemplaar met een vingerafdruk erin verwerkt. De tekst spreekt me erg aan, omdat ik vind dat iedereen zichzelf mag laten zien. We zijn allemaal uniek en iedereen voegt iets toe aan deze wereld. Deze wereldkaart is verder zwart/wit en dus ook perfect om cadeau te doen!

Ben jij iemand die graag de wereld rond zou gaan?

Follow

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge