Skip to main content

September heeft plaatsgemaakt voor oktober en de zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst, kortom: het najaar is begonnen en de laatste maanden van 2018 gaan in. De afgelopen maanden kon ik niet heel veel (lees: vrijwel niets), maar ik heb het gevoel dat het deze maand wat beter is gegaan. Een klein stukje vooruitgang en ik ben er blij mee! Alle kleine stapjes worden uiteindelijk ook een grote stap.

 • Een paar dagen gebruik maken van een stappenteller
  Na zoveel maanden bankarrest, is zoiets simpels als lopen iets wat weer opgebouwd moet worden. Als indicator heb ik een paar dagen een stappenteller gebruikt en het resultaat viel niet tegen.
 • Gourmetten met de familie
  Voor mijn tante haar verjaardag zijn we gezellig gaan gourmetten en hier heb ik enorm van genoten. Er was een soort milkshake gemaakt met een likeur en deze was erg lekker! Dit soort dagen vind ik altijd fijn – het hoeft helemaal niet uitgebreid of buiten de deur te zijn.
 • Vlindershirt & nog wat meer nieuwe kleding
  Ik heb flink geshopt bij de C&A en dit shirt was echt mijn favoriet! Wel buiten mijn comfortzone, maar dat neem ik even voor lief.
 • Fietsen maar! 
  Om weer conditie op te bouwen en in beweging te komen, ben ik al enkele weken aan het fietsen. 5 minuten in totaal was voldoende, maar inmiddels is het mijn doel om dagelijks 30 minuten te bewegen. Lukt nog niet iedere dag, maar ik ga dit doel zeker behalen.
 • Achtervolging
  Ik kan echt nergens heen zonder deze twee poezels. Heel gezellig hoor, maar soms ook best onhandig als lopen niet zo makkelijk gaat!
 • Mijn huis
  Ondanks dat ik nu geen meerwaarde kan zijn qua klussen, ben ik toch een paar keer in mijn huis geweest. Gelukkig kan ik nog steeds inspiratie opdoen op Pinterest.

Wat was de highlight van de maand September?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

 • Michelle schreef:

  Fijn dat je weer langzaam je conditie mag gaan opbouwen en ondanks dat het soms niet veel lijkt, bedenk dat je je best doet en al verder bent dan een maand geleden! Ik vind het nog een net aantal stappen! Een stappenteller kan handig zijn idd, ik heb er ookal maanden eentje om, dan ben je net wat bewuster van je dagelijkse beweging he. September was prima maar niet heel bijzonder voor mij, kan niet echt dingen voor de geest halen..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten