Let’s be real: we weten allebei dat het leven niet altijd even leuk is. We hebben baaldagen. Of baalweken. Er gebeuren dingen waar we ons rot door voelen en hier is ook alle ruimte voor. Echter zijn er zaken waar je beter bij weg kunt blijven, simpelweg omdat het zonde van je tijd is.

Het leven is te kort voor..

  • Nagellak dat de volgende dag al besluit om een eigen leven te gaan leiden. Want ja, hallo, weet je hoe moeilijk het in eerste instantie was om het er op te krijgen? Hoe los ik dit makkelijk en goed op? Opnieuw beginnen? Nee, dit kan gewoon niet.
  • Je vreselijk veel zorgen gaan maken over de negatieve meningen van anderen. Iedereen heeft overal een mening over en bij sommigen komen vooroordelen als paddenstoelen uit de grond schieten, maar laat me je een geheimpje vertellen: dat zegt niet dat ze gelijk hebben. Als je zelf tevreden bent ergens over, is het oké. Bonusgeheimpje: mensen die ontevreden zijn met zichzelf zullen dit op jou willen projecteren.
  • Updates. Computerupdates. Appupdates. Plugins bijwerken. Houdt op met me.
  • Alles klakkeloos op social media zetten, omdat sommige dingen daar gewoon niet thuis horen. #justsaying #dontblameitonme
  • Belangrijk punt: slechte muziek. Doe het jezelf en anderen niet aan! Geachte buurman, gelieve de rest van de tekst vergeten. Ik verzoek je aan de slag gaan met dit belangrijke onderdeel. Er zit een verschil tussen muziek en takkeherrie. Thank you.
  • Als koos-humorloos door het leven te gaan en alles zo zereneus te nemen.
  • Dat wat je zoekt niet kunnen vinden en kunnen vinden wat je niet zoekt. Hoe is dit toch altijd van toepassing?
  • Iets doen of vinden omdat iedereen het doet of vind. Je bent zoveel leuker wanneer je uniek bent en je je eigen ding doet.

Waar is het leven volgens jou te kort voor?