Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Happy List #27

♥  Lieve buren hebben   ♥  Smoothies (vooral met ijsblokjes)  ♥  Een verfrissende douche  ♥  Telefoneren  ♥  Schrijven  ♥  Nieuwe telefoonhoesjes  ♥  Rondneuzen op de Ikea website  ♥  Angsten overwinnen  ♥  Series bingen (Suits en The Originals, super jammer dat het gestopt is. Maar wat een afsluiter!)  ♥  Afkoeling na snikhete dagen  ♥  Wraps  ♥  Een nieuw hoofdstuk  ♥  Behangvrij zijn (want jemig, wat was dit een taak zeg)  ♥  Met de tablet in bed  ♥  Rust  ♥  Poffertjes eten in m’n eigen tuin  ♥  Foto’s van vroeger  ♥  De katten  ♥  Positiviteit  ♥  Muziek  ♥  Klussen in huis  ♥

♥  Een appelboom hebben

Toen ik eind februari/begin maart ging kijken naar het huis, was het nog niet echt zichtbaar wat er tot leven zou kunnen komen in mijn tuin. Er stond een struik, er hing een vlinder aan de schutting, maar verder was het nog geen ‘tuin’. Toen ik enkele weken geleden echter ging kijken, wist ik niet wat ik zag! Een appelboom! Oei, daar gaan mijn huidige plannen.

Het is dus of tijd voor een nieuw plan, of de appelboom weg. Genoeg tijd heb ik voor deze beslissing, want de tuin heeft voor dit jaar geen prioriteit meer.

♥ Updates en veranderingen

Eerlijk? Eigenlijk is het al een tijdje gaande: nergens tevreden over zijn. Ik ben heel erg kritisch over mijn lay-out en mijn content. Het is een hele struggle en dat vind ik jammer, want bloggen is juist zo’n grote uitlaatklep voor me. Ik pak langzaamaan steeds meer dingen op en dat voelt wel goed!

De afgelopen dagen heb ik mijn thema een update gegeven, zodat alles weer werkt en er net wat frisser uitziet.

Een voorbeeld hiervan is waar je nu kan kiezen tussen de verschillende categorieën. Eerst kon je dit in de sidebar vinden, nu kun je navigeren via de menubalk. Links zie je de categorie, rechts zie je de laatste blogs die zijn geschreven. Ik merk dat ik weer graag knutsel aan Sweet Silver Lining. Fijn!

Wat staat er op jouw happy list?

Follow
2 Responses
  • Ik
    september 15, 2018

    🙂

  • Michelle
    september 9, 2018

    Wat leuk dat je een eigen appelboompje hebt! Ik zou deze zeker weten laten staan en dan er gewoon omheen gaan verder plannen. The Originals had zo’n mooi einde, kippenvel!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge