Skip to main content

Laten we even een moment nemen om te realiseren dat de zomer deze maand voorbij is en dat de herfst gaat beginnen. 2018 gaat zo snel! Gelukkig kent dit seizoen ook haar mooie dagen (daar ben ik heilig van overtuigd) en heb ik niet alle zonnestralen hoeven missen. Augustus is nu écht voorbij en dat betekent dat dit het begin is van de negende maand van het jaar. Zoals je inmiddels wel weet beginnen mijn maanden altijd met een iMonth en zo zal dan ook september beginnen.

Augustus bracht me…

  • Biologisch fruit – uit mijn eigen tuin! Ik had het he-le-maal niet verwacht om appels en bramen te vinden op mijn eigen stukje grond. Dit jaar zal er niet heel veel gaan gebeuren met de tuin, dus ik kan er een tijdje over na gaan denken of deze groene toevoegingen in mijn tuin zullen blijven staan of niet.
  • Naast fruit was mijn tuin een explosie aan witte bloemen – hibiscus? – die zeker mogen blijven.
  • Om nog even in de groene vingers te blijven: vrolijke bloemen op tafel. Houd ik van.
  • Behangvrij zijn! Dat was echt een hele klus; iemand is flink over het behang heen gaan verven en dit krijg je er niet makkelijk vanaf. Gelukkig is het hele huis nu klaar voor een nieuwe start!
  • Telefoonhoesjes en andere items die vanuit China hun weg naar mij hebben gevonden. I like it.
  • Opnieuw een bloedonderzoek om te kijken hoe het met mij gaat en of de huidige behandeling door kon gaan. Gelukkig was dit ook zo!
  • Dat houdt in dat ik inmiddels echt begonnen ben met revalideren en dagelijks weer keihard werk om alles weer eruit te kunnen halen wat erin zit. Ik krijg veel begeleiding en dat is fijn, maar ook ontzettend vermoeiend na zoveel maanden stilzitten. Gelukkig valt mijn herstel niet tegen, al gaat het wel met ups & downs.

Wat was jouw favoriete bezigheid van de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten