Hier heb ik echt naar uitgekeken: eindeloos veel moodboards maken en mijn huis zien transformeren naar mijn thuis. Ik hoor je bijna denken ‘Liek, vindt je één moodboard dan niet genoeg?’ en ja, ik kan me voorstellen dat deze vraag door je grijze massa heen vliegt. Het antwoord is echter heel simpel – ik heb teveel ideeën en verander steeds wel iets. Dus nee, met een moodboard ga ik het niet redden, maar wellicht dat er bepaalde items hetzelfde blijven. We’ll see. Ik ben heel erg benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden, maar voor nu kan ik lekker Pinterest blijven afstruinen. Vandaag houd ik me bezig met de ruimte die zich achter de voordeur bevind: de hal.

Kleur

In eerste instantie wilde ik de hal een kleurtje op de muur gaan geven, dit leek me namelijk de perfecte ruimte om dit te doen. Het is niet heel klein en je besteed er niet al je tijd – maar het is wel de kamer waar je iedereen als eerst verwelkomt. Na een hele zoektocht naar een mooi kleurtje, is dit idee toch een beetje naar de achtergrond gegaan.

Toen ik het huis ging bekijken was de hal helemaal oranje/roze en hoewel ik dol ben op zalm, vind ik de kleur toch niet mooi. Het idee van helemaal wit laten spreekt me ook niet echt aan, dan combineer ik dit liever met een subtiele kleur. Eventueel ook een mooie muursticker

[hercules-gallery ids=”4551,4550″ rowheight=”150″ margins=”5″ captions=”true” randomize=”false”]

Behang kan natuurlijk ook, maar of ik deze samples ook leuk vind op heel mijn muur? Ik vraag het me af, maar misschien is het juist hel tof wanneer je het goed kunt combineren. Ik weet nog niet welke vloer ik ga kiezen – daar moet het uiteraard wel een goede match mee zijn.

Meubelen

Ik had al heel snel een idee voor de inrichting van deze kamer. Een van de dingen die ik graag wil is een mooie kapstok met ruimte daarboven om sjaals/handschoenen in op te bergen. Daarboven misschien wel een plant? Voor een beetje kleur én leven.

Deze passen er mooi in. Ik heb in dezelfde kleur een postbakje die ik ook in de hal neer ga zetten. En daaronder…

Ruimte om je schoenen/sloffen op te bergen. Ik vind het fijn als ik alles netjes kan organiseren (aka verbergen) zodat ik niet zoveel losse rommel heb. Dit vind ik een ideale oplossing, persoonlijk vind ik dit beter dan een rek.

Decoratie

Ik wil al heel lang een fotocollage aan de muur. Ik ben gek op fotografie en daarnaast zijn sommige foto’s me te dierbaar om te laten verstoffen. Gezien de ruimte behoorlijk lang is, kan ik er makkelijk mijn lijstjes kwijt! Wellicht dat ik het zelfs combineer met een mooie spiegel. Of spiegels.

Hoe ziet jouw moodboard voor de hal eruit? Wel/geen kleur?