Er zitten heel wat uren in een dag en nog heel wat meer uren in een week, dat betekent dat we sommige dingen doen omdat het moet gebeuren. Met deze keuzes hebben we niet echt veel moeite (maar de uitvoering van deze dingen, jemig, dat is een ander verhaal!), veel zaken gaan zelfs op de welbekende ‘automatische piloot’. Echter zijn er ook keuzes waar we aan twijfelen; we weten niet hoe het uit zal gaan pakken. Soms moet je simpelweg de gok wagen – er is zoveel moois wanneer je uit je bubbel komt.

Geen spijt heb ik (onder andere) van..

Studeren

Na de middelbare school had ik een tussenjaar, omdat het me niet lukte om een opleiding te vinden. Ik was niet meer leerplichtig, dus de motivatie om toch weer terug de schoolbanken in te gaan moest voor de volle 100% van mij komen. Na heel wat afwijzingen is het toch gelukt en ben ik gaan studeren.

Ondanks alle struggles en mensen die zeiden dat ik zou moeten stoppen, heb ik mijn diploma ondertekend en daar ben ik nog steeds erg trots op! Een diploma is veel waard en toont dat je bereid bent om ergens voor te werken.

Ik had deze tijd zeker niet willen missen, het heeft me veel gebracht.

Mijn woning

Zo’n spannende stap, maar zo welkom! Ik kan niet wachten om mijn huis steeds een beetje meer als thuis te maken. Het lange wachten en alle frustraties was pittig, maar wat ik er voor terug heb gekregen is fantastisch. Nu kan ik me druk gaan maken om de aankleding en invulling. Iets waar ik, hopelijk, veel van ga genieten!

Ik kijk uit naar het maken van vele fijne herinneringen en nieuwe ervaringen.

Contacten

People come and go, but life is simply about seeing who cares enough to stay. Moeilijke tijden laten echt zien wie je vrienden zijn en wie niet, maar ook verschillende levensfases komen met verschillende mensen. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de mensen die ik om me heen heb en nog leer kennen.

Sweet Silver Lining

Iedere keer wanneer ik mijn URL typ en op enter druk denk ik jemig, wat ben ik toch blij dat ik ooit ben begonnen met bloggen. Sweet Silver Lining heb ik vanaf 0,0 opgebouwd tot waar het nu is. Ik heb veel geleerd en meerdere kansen gehad dankzij mijn blog. Ik geniet er nog elke dag van! Zeker geen spijt.

Waar heb jij geen spijt van?