Skip to main content

Welkom op dag 213 en het midden van week 31. Ik vraag het elke keer: hoe gaat de tijd toch zo snel? Het is echt bi-zar! We hebben inmiddels al 58,36% van het jaar 2018 gehad. Om nog even in de cijfers te blijven – op het moment van schrijven is het 33 graden and we’re still counting, maar de verwachting voor vandaag is maximaal 24 graden. Ja, lieve lezers, ik heb inderdaad wel iets beters te doen dan de bovenstaande gegevens met een rekenmachine uit te gaan puzzelen. Google is namelijk je beste vriend voor dit soort weetjes. Maar wat ik dan wel gedaan heb?

Sunny July brought me..

  • Een lunch buiten de deur en dat was erg fijn na zoveel weken thuis op de bank doorbrengen. Het was ook erg gezellig om weer samen te zijn.
  • Ziekenhuisbezoeken & artsen over de vloer. Dit proces vind ik heel lastig, maar het gaat echt niet zo goed met me. Het slokt veel van mijn tijd en gedachten op, hopelijk is dit voor een goed doel. Ik wil zo graag weer alles kunnen!
  • Nieuwe en bijzondere contacten waar ik (nog) niet teveel over ga vertellen. Ik probeer mijn weg te vinden, maar het kan alleen maar mooier worden. ❤
  • Rommelen in de tuin; want dat krijg je als het zomer is en je moeder van planten en bloemen houdt. Hou ik ook van, maar ik heb écht geen groene vingers. Niet eens een beetje lichtgroen. Ik heb gewoon vingers.
  • Nog iets wat compleet nieuw voor me was: solliciteren vanaf de bank! Ja, dat was even vreemd. Ik werd benaderd door een bedrijf die mijn cv erg interessant vond. Altijd fijn om te horen.
  • Veel ijsjes en aardbeien eten met het warme weer!
  • Lekker weer aan het bloggen. De afgelopen dagen ben ik veel bezig geweest met het tikken van artikelen, erg fijn! Ik miste deze hobby, blijkbaar heeft de negatieve energie me meer gedaan dan ik toe wilde geven. Gelukkig is dit gedeelte nu afgesloten en is het tijd om verder te gaan.
  • Oh, en voor Simba maakt het niet uit hoe warm het is: als ‘ie wil kroelen, dan zoekt hij wel een manier om dat te doen!

Wat was jouw favoriete dag van de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten