Skip to main content

De eerste dag van een nieuwe maand en dat betekent dat het tijd is voor een iMonth. Months eigenlijk, want we hebben het over de maanden mei en juni – veel om over te praten dus! Maar eerst: hallo en welkom in de zevende maand van het jaar. Wat een vreemd idee dat we alweer over de helft zijn. Goed, laten we beginnen.

  • Het weer! Het voelt echt zomers. Ik vind het super fijn om eindelijk te kunnen genieten van het zonnetje en de temperaturen. Ik moet natuurlijk wel voorzichtig zijn met mijn brandwonden, maar dat mag de pret niet drukken. Wat een goed begin van dit lijstje.
  • Dat betekent ook: stapje voor stapje wat meer naar buiten. Een hele opluchting na zo lang tussen vier muren in zitten!
  • Als we het toch hebben over mijn brandwonden: ik ben nog steeds aan het herstellen en de laatste dagen heb ik veel last. Het gaat de goede kant op, maar het duurt vooral heel lang. Mijn volgende blogpost is een uitgebreide persoonlijke update en hier zal ik meer schrijven over het ontstaan van de brandwonden en mijn herstel.
  • Dat brengt me gelijk op een volgende korte update: mijn blog. Steeds meer mensen vinden hun weg naar Sweet Silver Lining en dat is super tof! Echter vind ik het geen prettig idee meer om alles te plaatsen en daarom zullen er persoonlijke blogjes komen met een wachtwoord. Laat je vooral horen als je deze updates wilt lezen, dan stuur ik je een mail met het wachtwoord. Op deze manier vind ik het fijner om elke drie dagen een blog online te zetten. Er zijn wat nieuwe categorieen en er zullen nog wat dingen veranderen. Kortom, ik heb weer zin om aan mijn stukje van het grote www te knutselen!
  • De katten zijn niet bij me weg te krijgen. Ik vind het bijzonder dat ze altijd lijken te merken wanneer het niet goed met je gaat. Simba heeft al meerdere muizen voor me gevangen en trots op het matje gelegd. Of ik daar nou zo blij mee ben…
  • De eerste barbecue sessie is ook een feit! Kan ik altijd van genieten.

  • Nu mijn spullen grotendeels verhuisd zijn naar mijn eigen woning en ik steeds wat meer ga ondernemen, merk ik ook welke spullen ik mis. Dat is een goed excuus om wat nieuwe items te shoppen, toch?
  • Ik kreeg een souvenir van mijn tante – een portemonnee.
  • Na weken was ik een paar dagen geleden weer in mijn huis te vinden en dat vond ik fijn. Alles heeft stil gelegen en mijn tuin is een enorme jungle geworden! Ik kijk er naar uit om langzaamaan van mijn huis een thuis te maken. En van mijn jungle een leuke tuin met mooie bloemen en planten. Maar welke? Keuzes, keuzes..

Hoe waren jouw maanden en wat zijn jouw plannen voor de zomer?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten