Skip to main content

♥  De lente!  ♥  Paaseieren  ♥  Een mooie bos bloemen  ♥  Mijn haar weer in een ander kleurtje  ♥  Steeds wat langer licht buiten  ♥  Complimentjes  ♥  Vrienden  ♥  Goede gesprekken  ♥  Alles schoon & opgeruimd  ♥  Schrijven  ♥  Muziek  ♥  Lieve verrassingen  ♥  Vooruitgang  ♥  Steun vanuit onverwachte hoeken  ♥  Ontspannen met een film/serie  ♥  Een eigen woning  ♥  Jarig zijn, 25! (Het feestje moet nog komen)  ♥  Pinterest  ♥  De eerste zonnestralen  ♥  Interieur (window)shoppen  ♥  Hulp kunnen bieden  ♥  Spullen goed kunnen uit gaan zoeken  ♥  Zomerse dagen  ♥  Ijsjes  ♥  Happinez  ♥

Sweet Silver Lining bestaat 3 jaar

Ieder jaar blijf ik het stiekem toch een beetje bijzonder vinden om Sweet Silver Lining weer een jaartje ouder te zien worden. Dit domein heb ik inmiddels drie jaar en er veranderd continu iets, maar dit zie ik echter pas wanneer ik bovenstaande afbeeldingen weer voorbij zie komen.

Het begon ooit zo simpel, mijn leventje als middelbare scholier die heel graag haar creativiteit wilde delen op het grote www. Inmiddels afgestudeerd grafisch ontwerper en webdesigner met nog steeds een liefde voor bloggen. Ik hoop op nog meer mooie (blog)jaren!

Mooie woorden over de positieve instelling

De brandwonden die ik heb zijn zeer ernstig en hierdoor uiteraard onwijs pijnlijk. Het genezingsproces gaat weken (maanden?) duren, brengt een hoop narigheid met zich mee en heeft ook al een hoop verdriet veroorzaakt. Desondanks probeer ik er zo goed mogelijk mee om te gaan en ben ik blij met elk beetje vooruitgang. Ja, zware dagen zijn gewoon zwaar en daar is ook zeker ruimte voor, maar gelukkig is er altijd weer een nieuwe dag. Ik heb er dan ook voor gekozen om echt de tijd te nemen om goed te genezen, al heb ik hier soms wel moeite mee.

Toch krijg ik veel complimenten over mijn positieve houding. Ik ben niet in een negatieve sleur terecht gekomen en daar ben ik best trots op. Het toont me hoeveel ik geleerd heb de afgelopen jaren en wat voor extra’s studeren me gebracht heeft.

Wat staat er op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten