Skip to main content

Bijna 6 jaar lang ben ik er wekelijks wel mee bezig geweest: het zoeken naar een geschikte woning. Het begon ooit als een ik zou het wel leuk vinden als maar dit veranderde door de jaren heen in een ik heb echt een eigen plek nodig, want. Gelukkig is het dan eindelijk zover! Ik heb een fijn huis gevonden waar ik de komende maanden, nadat ik zelf ben opgeknapt, mijn thuis van ga proberen te maken.

Teleurstellingen

Na vier jaar proberen en allemaal woningen aan mijn neus voorbij moeten laten gaan, bracht het onderwerp ‘wonen’ alleen maar frustraties met zich mee. De mensen in mijn omgeving gingen inmiddels ook uit huis of verhuizen en dit wilde ik ook graag, maar elke keer liep ik toch de leuke woning mis.

Het om me heen zien van dit proces zorgde ervoor dat de wens alleen maar groter werd en daarmee ook de teleurstelling als het niet lukte.

Eerst studeren

Ik zat hele dagen op school of bij het bedrijf waar ik stage liep en besloot daarom om het wonen op een lager pitje te zetten. Hierdoor kon ik gelukkig al mijn energie gebruiken voor het behalen van mijn diploma! Iets wat me in 2016 (begin 2017 officieel) ook gelukt is. Maar ook daarna wilde een woning vinden maar niet lukken.

Bezichtigingen

Ik ben meerdere huizen gaan bekijken om toch teleurstellingen een plekje te kunnen geven (ik zag het als een stapje dichterbij). Daarnaast vond ik het ook eigenlijk wel leuk om al die verschillen te zien en kon ik nog beter inbeelden wat ik zelf zou willen hebben. En in maart stond ik ineens in een leuk huis…

Always go with the choice that scares you the most, because that’s the one that is going to help you grow

En moest ik een keuze maken.

Cheers to a new chapter!

Met een hoop zenuwen liep ik door het huis heen, het zag er allemaal wel heel leuk uit! Niet heel ver uit de buurt dus ik kan makkelijk bij mijn familie langs, de buurt zag er leuk uit… Stiekem was ik al een beetje verliefd geworden. Ik heb heel erg veel geluk gehad met de makelaar die me heeft geholpen en hier ben ik natuurlijk erg dankbaar voor. Een spannend en nieuw hoofdstuk kan gaan beginnen en ik ben heel erg benieuwd hoe het allemaal gaat lopen.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

  • Michelle schreef:

    Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Ik ben zo benieuwd wat je hebt gevonden! Huis, kamer of flat?
    Wij wonen nu bijna een jaar in ons eerste koophuisje. En het is bijna een perfecte woning voor ons. Niet heel groot maar wel knus. Een open keuken, ruime woonkamer, genoeg opbergruimte, drie slaapkamer, een afgetimmerde zolder, een fijne tuin en een rustige en kindvriendelijke buurt. Ik mis alleen nog een bad in de badkamer 😉

  • Kelly Mulder schreef:

    Yay, gefeliciteerd met je woning! Fijn dat je na zo lang zoeken iets leuks hebt gevonden. (:

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten