Skip to main content

April is normaal gesproken mijn favoriete maand van het jaar; de eerste warme dagen (heerlijk was het!), de lente, mijn verjaardag en ga zo maar door. Echter zou ik dit jaar toch een andere maand moeten kiezen als mijn favoriet. De gebeurtenis van maart had helaas een hoop effect op de afgelopen maand – daar ga ik je uiteraard alles over vertellen.

Deze maand..

 • Laten we beginnen met de oorzaak van mijn huisarrest: de brandwonden. Het is een uitgebreid verhaal en ik ben nog aan het overwegen of ik het op mijn blog zal gaan plaatsen of niet (wellicht achter een wachtwoord) – maar het zijn pijnlijke dagen geweest waarop ik me vaak niet goed heb gevoeld. Ik heb geprobeerd te genieten van de momenten waarop het beter met me ging. Gelukkig gaat het inmiddels ook iets beter dan een maand geleden!
 • Ik schreef er net al over: de mooie dagen die we ineens hadden. Heel fijn! De temperaturen en de zon. Jammer dat ik het vanaf de woonkamer moest beleven, maar er komen vast meerdere mooie dagen.
 • Hier was ik eindelijk op de helft van mijn antibiotica; ik heb twee kuren achter elkaar gehad voor een flinke ontsteking.
 • De bloemen die goed gaan bloeien, ik maak er graag foto’s van.
 • Op 9 april mocht ik 25 kaarsjes uitblazen, maar ik heb me nog nooit zo niet jarig gevoeld. Ik heb het niet kunnen vieren of van de dag zelf kunnen genieten, dit ga ik echter goed overdoen als mijn wonden genezen zijn en ik me beter voel! Wel heel lief: mijn tante verraste me met gebak en een cadeautje.
 • De meeste spullen zijn verhuisd naar mijn woning. Ja, ik vind het zelf ook een beetje vreemd dat het allemaal echt gaat gebeuren. Zeker nu ik er al een tijdje niet meer ben geweest, maar het gaat allemaal goed komen.
 • Oh en ook niet geheel onbelangrijk: Tony! M’n eerste.

Hoe was jouw maand? Wat heb je gedaan op de mooie, zonnige dagen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

 • Michelle schreef:

  April is voor mijn gevoel echt heel snel gegaan. Maar of ie heel bijzonder was? nee dat niet. Maar dat is ook oke. Gelukkig gaat het weer wat beter met je, maar oei wat een gebeurtenis zeg!

 • Morgaine schreef:

  Ik heb wat gemist geloof ik! Ik wens dat het nu een stuk beter gaat en ook jij nu van het mooie weer kunt genieten.

  Hier, was het een topmaand, want ik feliciteer jou, je was jarig op 9 april, de dag dat mijn dochter beviel en mijn kleinzoon ter wereld is gekomen, dus oma in de dop hier.

  Daarnaast ben ik al enige tijd in Friesland bij mijn vriend, en hebben we hele leuke fijne dagen achter de rug, vind je allemaal op mijn blog ook. Bos, hond, pitch & putt, camera, gouden uren, spotten, en nog zoveel meer wat nog komen gaat, je zou kunnen zeggen, een mini vakantie, zondag is mijn dochter jarig en ja, dan ga ik weer even naar huis 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten