Skip to main content

Maart roert zijn staart en in de 24 jaar dat ik hier op aarde ben, is dit echt een understatement. De afgelopen weken was het een komen en gaan van flinke stormen en zijn alle gebeurtenissen niet in de koude kleren gaan zitten. Het contrast tussen zeer goed en zeer slecht ligt normaliter ver uit elkaar, maar kwam in maart akelig dicht bij elkaar. Het volgende is er namelijk gebeurd.

  • Ik heb een flinke val gemaakt toen de stoeptegels ineens meer dan een halve meter gingen zakken. Het zand was er onder vandaan en dit heeft me onder andere een schaafwond en een dikke enkel opgeleverd. Een uitdaging voor mijn gezondheid dus! Gelukkig ben ik hier nog relatief goed vanaf gekomen.
  • De bos rozen die mijn slaapkamer versierde, heeft helaas niet lang kunnen staan. De aanbouw (waaronder mijn slaapkamer dus) stond op instorten en ik moest direct met mijn spullen vertrekken. Gezien mijn opa heel hard gewerkt heeft om van de slaapkamer mijn plekje te maken en dit met alle liefde heeft achtergelaten, heb ik het hier wel even moeilijk mee gehad. Vervelend om op deze manier afstand te doen van iets waar ik altijd heel dankbaar voor ben geweest..
  • Maar mijn opa heeft het wel goed getimed: ik heb namelijk de sleutels van mijn eigen woning! Na zoveel jaar en meerdere bezichtigingen is het dan ein-de-lijk zover. Het nieuwe hoofdstuk kan beginnen. ❤
  • En dat betekent: klussen. Dag oud lelijk behang en hallo opmeten van de ruimtes. De website van de Ikea & Pinterest zijn ook niet meer veilig.
  • ….maar ook dit duurde helaas niet lang. 24 maart werd ik namelijk vervoerd naar het ziekenhuis met enorm ernstige brandwonden. Hierdoor kan ik momenteel niets anders dan op de bank hangen en heel voorzichtig wat stappen zetten. Antibiotica & pijnstillers moeten me een beetje door deze periode heen helpen, maar het is behoorlijk pittig.

Hoe was jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten