Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

iMonth Maart 2018

By Posted on 3 1

Maart roert zijn staart en in de 24 jaar dat ik hier op aarde ben, is dit echt een understatement. De afgelopen weken was het een komen en gaan van flinke stormen en zijn alle gebeurtenissen niet in de koude kleren gaan zitten. Het contrast tussen zeer goed en zeer slecht ligt normaliter ver uit elkaar, maar kwam in maart akelig dicht bij elkaar. Het volgende is er namelijk gebeurd.

 • Ik heb een flinke val gemaakt toen de stoeptegels ineens meer dan een halve meter gingen zakken. Het zand was er onder vandaan en dit heeft me onder andere een schaafwond en een dikke enkel opgeleverd. Een uitdaging voor mijn gezondheid dus! Gelukkig ben ik hier nog relatief goed vanaf gekomen.
 • De bos rozen die mijn slaapkamer versierde, heeft helaas niet lang kunnen staan. De aanbouw (waaronder mijn slaapkamer dus) stond op instorten en ik moest direct met mijn spullen vertrekken. Gezien mijn opa heel hard gewerkt heeft om van de slaapkamer mijn plekje te maken en dit met alle liefde heeft achtergelaten, heb ik het hier wel even moeilijk mee gehad. Vervelend om op deze manier afstand te doen van iets waar ik altijd heel dankbaar voor ben geweest..
 • Maar mijn opa heeft het wel goed getimed: ik heb namelijk de sleutels van mijn eigen woning! Na zoveel jaar en meerdere bezichtigingen is het dan ein-de-lijk zover. Het nieuwe hoofdstuk kan beginnen. ❤
 • En dat betekent: klussen. Dag oud lelijk behang en hallo opmeten van de ruimtes. De website van de Ikea & Pinterest zijn ook niet meer veilig.
 • ….maar ook dit duurde helaas niet lang. 24 maart werd ik namelijk vervoerd naar het ziekenhuis met enorm ernstige brandwonden. Hierdoor kan ik momenteel niets anders dan op de bank hangen en heel voorzichtig wat stappen zetten. Antibiotica & pijnstillers moeten me een beetje door deze periode heen helpen, maar het is behoorlijk pittig.

Hoe was jouw maand?

Follow
3 Responses
 • Florentine
  april 26, 2018

  Jeetje, wat een ups en downs! Dat je je eigen huis hebt nu is wel helemaal leuk! Haha, de website van Ikea & Pinterest is niet meer veilig: heerlijk! Veel plezier met het proces van inrichten en decoreren, ik ben wel een beetje jaloers hoor! Lijkt me zo leuk om te doen <3

 • Michelle
  april 14, 2018

  Wauw wat een heftige maand voor je! Veel beterschap, hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter met je..
  Michelle onlangs geplaatst…De tuin voorbereiden op het voorjaarMy Profile

 • Ik
  april 11, 2018

  Beterschap en heel veel sterkte toegewenst.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge