Skip to main content

20 maart – Dag winter, hallo lente! Ik ben enorm blij dat we gaan beginnen met een nieuw seizoen en hier schrijf ik, net als vele anderen, graag over. Persoonlijk heb ik niet zoveel met de winter, maar over de lente heb ik veel te vertellen. Er is zóveel fijn aan dit seizoen! Ik vertel je graag wat deze dingen zijn.

  • Het is langer licht. – Vertrekken in het donker en weer thuis komen wanneer het wederom donker is doet mijn humeur echt geen goed. Daarnaast vind ik ‘s ochtends wakker worden en opstaan een topsport wanneer het donker is. En koud. En regenachtig.
  • Hallo zon! – Deze statement durf ik wel te maken: mijn dagen zijn over het algemeen gewoon beter wanneer de zon schijnt. Een zonnetje erbij nodigt toch veel meer uit om iets positiever te bekijken?
  • De temperatuur gaat omhoog. – Can’t wait, voor mijn gevoel kan ik geen kant op met de kou. Mijn gezondheid is beter wanneer het warmer is en hier kan ik niet op wachten. It’s been too long.
  • Dag winterjas. – Nee, het is nog geen weer dat ik met een vest naar buiten kan gaan, máár de eerste stap kan gezet worden: de dikke, zware jas kan ik lekker laten hangen.
  • De natuur wordt groener & alles gaat weer bloeien. – Alles gaat weer leven! Super fijn, ziet er gelijk een stuk vrolijker uit. Bonus: lekker aan de slag met fotografie.
  • Frisse lentegeuren. – Zeg maar dag tegen kaneel en hallo tegen bloemetjes. Simpelweg je raam open kunnen zetten is natuurlijk ook al heel prettig.
  • We gaan (meer) op pad. – Want het is geen straf om met het lenteweer naar buiten te gaan én wat langer buiten te blijven.
  • Doei winterdip. – Hallo vitamine D en hallo vrolijkheid!
  • Frisse wind. – Door je garderobe, huis (gelukkig heb ik deze voorjaarsschoonmaak al gehad), gedachten en accessoires. Tijd voor andere kleuren, geuren en smaken.
  • Smoothies. – Een koud drankje met vers fruit klinkt nu als een heel goed idee.

Wat vindt jij fijn aan de lente?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten