Skip to main content

Februari, jeetje, wat heb je me veel gebracht: een hoop spanningen en relatief weinig sensatie. Echter, misschien wel de juiste dingen met een mooie uitkomst, wie zal het zeggen? Ik vergeef het je, we gaan er iets moois van maken dit jaar. Want wat gebeurde er…

 • Ik kreeg twee afwijzingen van bedrijven waar ik heb gesolliciteerd. Jammer natuurlijk, maar fijn dat ik niet eindeloos op een reactie heb hoeven wachten. Inmiddels ben ik met een derde poging bezig, wat ik spannend vind, maar het is een belangrijke stap die ik wil gaan zetten. Van uitstel komt.. Juist, en dat wil ik niet!
 • Met het koude weer dat zichzelf heeft uitgenodigd (want dit was natuurlijk niet afgesproken), ben ik heel blij met mijn nieuwe warme vest. Ik hoorde iemand praten over het niet begrijpen van het nut van vesten en dát begrijp ik dan weer niet, ik leef echt in vesten!
 • Ik ben elke week trouw gaan sporten en ik vind het fijn om de subtiele vooruitgang te zien. Natuurlijk gaat het me af en toe ook niet snel genoeg en dan baal ik, maar elk stapje is er één toch? Dat probeer ik dan ook te onthouden. Ik doe mijn best, meer kan ik niet doen.
 • Ik kreeg een lief kaartje; houd ik van!
 • Er zijn meerdere mensen over de vloer geweest om te kijken of er hulp is om mijn doelen te kunnen behalen. Gezien mijn gezondheid (ik ben nog aan het herstellen), vind ik het fijner om dit met iemand te doen.
 • Ik heb een bezichtiging gehad van een woning die ik al langer in de gaten aan het houden ben. Eindelijk, dit voelt weer als een stapje vooruit en in de goede richting. De woning past helaas toch niet helemaal bij me, maar volgens mij zitten er meer bezichtigingen aan te komen. Ik ben er positief over!

Hoe was jouw tweede maand van het jaar?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

 • Michelle schreef:

  Wat spannend dat je met een nieuwe woning én baan bezig bent! Februari was voor mij niet heel bijzonder eigenlijk. Wat ook wel fijn is. Het was rustig en we vinden langzaam onze routine weer terug..
  Oh en ps, ik ben dus zo’n persoon die nooit, maar dan ook nooit een vest aan heeft 😛

 • Ik schreef:

  We gaan er vanuit dat 3 keer iss scheepsrecht. Vesten kunnen erg fijn zijn inderdaad:).
  Meerdere bezichtigingen komen er zeker aan, waar de woning voor jou zeker tussen zit. Ik hoop het echt van harte voor je. 😀
  Dat je je best doet, dat is zeker. Ook ik zie dat.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten