Februari, jeetje, wat heb je me veel gebracht: een hoop spanningen en relatief weinig sensatie. Echter, misschien wel de juiste dingen met een mooie uitkomst, wie zal het zeggen? Ik vergeef het je, we gaan er iets moois van maken dit jaar. Want wat gebeurde er…

  • Ik kreeg twee afwijzingen van bedrijven waar ik heb gesolliciteerd. Jammer natuurlijk, maar fijn dat ik niet eindeloos op een reactie heb hoeven wachten. Inmiddels ben ik met een derde poging bezig, wat ik spannend vind, maar het is een belangrijke stap die ik wil gaan zetten. Van uitstel komt.. Juist, en dat wil ik niet!
  • Met het koude weer dat zichzelf heeft uitgenodigd (want dit was natuurlijk niet afgesproken), ben ik heel blij met mijn nieuwe warme vest. Ik hoorde iemand praten over het niet begrijpen van het nut van vesten en dát begrijp ik dan weer niet, ik leef echt in vesten!
  • Ik ben elke week trouw gaan sporten en ik vind het fijn om de subtiele vooruitgang te zien. Natuurlijk gaat het me af en toe ook niet snel genoeg en dan baal ik, maar elk stapje is er één toch? Dat probeer ik dan ook te onthouden. Ik doe mijn best, meer kan ik niet doen.
  • Ik kreeg een lief kaartje; houd ik van!
  • Er zijn meerdere mensen over de vloer geweest om te kijken of er hulp is om mijn doelen te kunnen behalen. Gezien mijn gezondheid (ik ben nog aan het herstellen), vind ik het fijner om dit met iemand te doen.
  • Ik heb een bezichtiging gehad van een woning die ik al langer in de gaten aan het houden ben. Eindelijk, dit voelt weer als een stapje vooruit en in de goede richting. De woning past helaas toch niet helemaal bij me, maar volgens mij zitten er meer bezichtigingen aan te komen. Ik ben er positief over!

Hoe was jouw tweede maand van het jaar?