Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

iMonth January 2018

Goedemorgen, hallo nieuwe maand ❤! Feit: 31 dagen van het jaar 2018 zijn voorbij (gevlogen?), we hebben afscheid genomen van januari en verwelkomen de maand van de liefde. Februari is aan de beurt en dit betekent opnieuw: nieuwe ronde, nieuwe kansen én een nieuw hoofdstuk. En hartjes. Veel hartjes. Ook als ze toevallig van chocolade gemaakt zijn. Wat zijn je plannen? Hoe gaat het met je goede voornemens? Ik had geen goede voornemens, ik ben al eerder aan mijn doelen begonnen en dit vind ik zo achteraf toch een fijne keuze. Geen teleurstellingen en daardoor geen handdoek die in de ring gegooid hoeft te worden. Want in januari…

 • Heb ik, zoals vele anderen, last gehad van die ‘kwakkelgriep’. De ene dag voel je je wel prima, maar niet prima genoeg om volledig te functioneren, de volgende dag ben je beroerd en dat voor een flink aantal dagen. Ik hoop dat ik me snel wat beter voel.
 • Vele koppen thee zijn er voorbij gekomen.
 • Desondanks gingen de fysio behandelingen en sportsessies door en ein-de-lijk heb ik een beetje vertrouwen in de vooruitgang die ik aan het boeken ben. Eigenlijk hoop ik dit maandelijks te zeggen totdat ik mijn doel heb bereikt.
 • Over doelen gesproken: sinds de eerste week van het jaar (wat heel mooi op een maandag begonnen is) ben ik stappen aan het zetten om van 2018 een goed & mooi jaar te maken. Eerlijk, het begin is echt heel moeilijk (geweest). De stappen die ik heb gezet voelde zó ver buiten mijn comfort zone dat ik er klamme handjes van kreeg. Toch ben ik blij dat ik deze maand met een hoop zaken ben begonnen.
 • Ik kan nergens in het huis komen zonder een van de twee poezels. Nee, maar echt, honing?
 • Januari was vooral de maand van veranderingen op het gebied van werk. Meerdere gesprekken zijn er gevoerd en meerdere sollicitatiebrieven zijn er verstuurd. Deze ontwikkeling kwam niet vanuit het niets en toch moet ik er nog een beetje aan wennen. Maar het blijft fijn om weer vooruit te kunnen.
 • Ik probeerde weer iets op papier te zetten, ik vind ‘m eigenlijk wel lief!

Hoe verloopt jouw 2018 tot nu toe?

Follow
1 Response
 • Michelle
  februari 6, 2018

  Wat een leuke pinguin! Mijn januari was eigenlijk een maand om te vergeten.. Nouja vergeten, ik heb er natuurlijk wel van geleerd maar ik hoop dat Februari wat makkelijker en leuker gaat verlopen. Zo leuk als huisdieren lekker dicht bij je willen zijn 😉
  Michelle onlangs geplaatst…Weekly Moments | Visjes kijken, Wandelen & Hello FebruaryMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge