Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Happy List #24

By Posted on 3 No tags 1

♥ Een fijn begin van het jaar 2018 ♥ Uitgezochte spullen ♥ Voorzichtig resultaat van hard werken ♥ Mooie vooruitzichten ♥ Zelfgemaakte aardappelsalade ♥ Mijn domein verlengd ♥ Binnenkort drie jaar Sweet Silver Lining ♥ Goede gesprekken ♥ De mensen die het beste met me voor hebben ♥ Uit mijn comfortzone stappen met goede afloop ♥ Stappen zetten ♥ Kaarsjes aan & de bank op ♥ Muziek ♥ Interessante teksten en podcasts ♥ De liefde ♥ Creativiteit ♥ De lente die eraan komt (ja, echt!) ♥ De poezels om me heen ♥ Een lange douche ♥ Oude foto’s bekijken ♥ Schrijven ♥ Offline me-time ♥

Feestdagen

Maakt het uit dat we alweer bijna een maand (maar toch even.. wát gaat dat nieuwe jaar toch snel) verder zijn? Nee, natuurlijk niet! Things End But Memories Last Forever en daar ben ik ook heel blij mee. De december maand is altijd een maand van de ups & downs. Aan de ene kant een groot gemis en aan de andere kant de dagen van het samenzijn.

Hoewel het me de afgelopen jaren zeker is gelukt om te genieten van de lichtpuntjes, zijn het nooit dagen geweest die ik zo kon waarderen dat ik ze bewijs van spreken opnieuw wilde beleven. Ik deed altijd heel erg mijn best om er iets van te maken, maar altijd met de gedachte als dat maar goed gaat.

2017 was wat dat betreft een uitzondering en dat vind ik een mooie afsluiter van het jaar en een goed begin van iets nieuws. Kerst bestond uit veel bordspellen, lekker eten en op de bank nogmaals genieten van de lama’s. Oud en nieuw bestond uit de wensballon, kaarten, gezelligheid en een heel nieuw begin.

De wensballon heb ik vol geschreven met allemaal wensen en teksten die wat mij betreft horen bij 2018. Dit is een groot onderdeel van mijn happy list! Een goed begin is het halve werk, dus laten we er iets moois van gaan maken.

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Follow
3 Responses
 • Saskia
  januari 26, 2018

  Wat een fijne happylist<3 Altijd zo fijn om hierbij stil te staan. Binnenkort plaats ik er ook weer eens eentje op mijn blog 🙂

 • Michelle
  januari 25, 2018

  Mooie happy list weer! Oohh en de beginnende lente! Dat staat zeker weten bovenaan mijn happy list, de eerste crocussen en hyachinten zie ik alweer omhoog komen in de tuin, zo fijn!
  Michelle onlangs geplaatst…Mijn vijfde tattooMy Profile

 • Morgaine
  januari 25, 2018

  Hmmm mijn happy list, mij kleinzoon onderweg doing great, oma worden, haken, boek lezen, babyshower op komst ergens, familie, verjaardagen familie dus, Picasso, mijn huisje, uitgaan, vriendschappen maken en onderhouden, liefde, en verder….. de zon zou fijn zijn, hahahaha

  X

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge