Allereerst: Happy new year! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en dat 2018 goed is begonnen. Vandaag staat de derde dag van het jaar op ons te wachten en ik vind het de hoogste tijd om mijn moodboard (of vision board) met je te delen. Hier staan dingen op die ik wil bereiken, maar waar geen tijdsdruk bij komt kijken. Ik maak simpelweg een nieuw board wanneer ik deze doelen heb behaald. Ik vind het prettig om hiermee bezig te zijn en het op deze manier aan te pakken: ik weet wat ik wil en ik heb elke dag een reminder waar ik het voor doe. Ik kan het iedereen aanraden om hier een keertje tijd voor vrij te maken.

Een paar van de doelen op mijn moodboard.

Vind je nieuwe thuis

Het vinden van een leuke woning is niet gelukt in 2017, mijn pogingen resulteerden helaas niet in het gewenste resultaat. Ik ben er echt aan toe en ik merk aan alles dat deze stap nodig is. Ik hoop dat mijn geduld beloond zal worden en dat ik kan beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Ik kijk er naar uit!

Weg met dat negatieve zelfbeeld

Hier werk ik, zoals je wel weet wanneer je langer met me meeleest, al een tijdje aan. Ik vond het echter te belangrijk om dit niet mee te nemen in mijn moodboard. Het (deels) behalen van dit doel zal een hoop dingen makkelijker maken en het zal me daarnaast een goed gevoel geven. Worth fighting for.

Lekker slapen & fit weer op

Balans, dat hoop ik weer te vinden. De stress en alledaagse zaken even laten voor wat het is, een goede nachtrust hebben en de volgende ochtend weer kunnen knallen. Ik lijk alle dingen te verwerken als ik slaap en hierdoor is uitgerust wakker worden niet altijd haalbaar.

Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar? Heb je weleens gewerkt met een moodboard?