Skip to main content

Allereerst: Happy new year! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en dat 2018 goed is begonnen. Vandaag staat de derde dag van het jaar op ons te wachten en ik vind het de hoogste tijd om mijn moodboard (of vision board) met je te delen. Hier staan dingen op die ik wil bereiken, maar waar geen tijdsdruk bij komt kijken. Ik maak simpelweg een nieuw board wanneer ik deze doelen heb behaald. Ik vind het prettig om hiermee bezig te zijn en het op deze manier aan te pakken: ik weet wat ik wil en ik heb elke dag een reminder waar ik het voor doe. Ik kan het iedereen aanraden om hier een keertje tijd voor vrij te maken.

Een paar van de doelen op mijn moodboard.

Vind je nieuwe thuis

Het vinden van een leuke woning is niet gelukt in 2017, mijn pogingen resulteerden helaas niet in het gewenste resultaat. Ik ben er echt aan toe en ik merk aan alles dat deze stap nodig is. Ik hoop dat mijn geduld beloond zal worden en dat ik kan beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Ik kijk er naar uit!

Weg met dat negatieve zelfbeeld

Hier werk ik, zoals je wel weet wanneer je langer met me meeleest, al een tijdje aan. Ik vond het echter te belangrijk om dit niet mee te nemen in mijn moodboard. Het (deels) behalen van dit doel zal een hoop dingen makkelijker maken en het zal me daarnaast een goed gevoel geven. Worth fighting for.

Lekker slapen & fit weer op

Balans, dat hoop ik weer te vinden. De stress en alledaagse zaken even laten voor wat het is, een goede nachtrust hebben en de volgende ochtend weer kunnen knallen. Ik lijk alle dingen te verwerken als ik slaap en hierdoor is uitgerust wakker worden niet altijd haalbaar.

Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar? Heb je weleens gewerkt met een moodboard?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

 • Heidi schreef:

  Wat leuk om te lezen..
  Dat goeie nacht rust zou ik ook eens moeten in lassen want morgens ben ik nog altijd zo moe.

 • Els schreef:

  Succes met een huis vinden. Ik ken het gewoon zo goed. Ik wilde ook zo graag :-).

 • Michelle schreef:

  Wat een leuke manier van je doelen op papier te zetten! Mijn doelen zijn vooral om evenwichtiger in me vel te zitten. Dus leuke dingen afwisselen met rust en me-time. Meer handwerken en een fijne blog flow ontdekken.
  Niet zo veel doelen voor nu dus, maar wie weet wat het jaar nog brengen zal..

 • Morgaine schreef:

  Ik heb zeker weleens gewerkt met een moodboard, sterker nog, deze heb ik in mijn hal gemaakt, voor iedereen zichtbaar, maar dan over de liefde, en heeft nul haast, de perfecte partner in mijn leven zien te krijgen, wat zich niet laat leiden natuurlijk. En ook al is er nu iemand, je weet nooit of het nog beter kan, of dat dit het is, het is nog pril. We gaan het zien, maar ik kijk wel of alle overeenkomsten er zijn en passen. Rationeel, tegelijk het hart volgen.

  Als ik al moodboards maak voor andere zaken, dan zet ik er ook nul tijd op, en zie wel hoe en wanneer het komt en ben bij voorbaat al dankbaar voor de dag dat het zal komen of geschieden.

  X

 • Saskia schreef:

  Mooi dat je een moodboard hebt gemaakt!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten