Skip to main content

31 december, de laatste dag van het jaar 2017. Het voelt tegelijkertijd een beetje gek en heel goed om het jaar achter me te laten. Gek, omdat 2017 voor mij een nasleep was van een moeilijk 2016. Het was enorm zoeken en puzzelen met een slechte gezondheid en toch de wens om een leven op te bouwen. Goed, omdat ik echt het gevoel heb dat ik het achter me kan laten & er een heel mooi jaar van kan maken. Ik ga mijn uiterste best doen, ik hoop dat 2018 iets moois voor ons allemaal in petto heeft. Maar voordat het zover is, blik ik terug op het afgelopen jaar.

Januari 2017

Wat vond ik het spannend om de overgang te maken van het studentenleven naar de werkvloer. Ik wilde het heel graag, maar achteraf gezien had ik meer tijd nodig voor deze verandering. Ik wist niet wat me te wachten stond en dit vond ik heel moeilijk met een gezondheid waar ik niet op kon vertrouwen.

Februari 2017

Wat het jaar me wel gebracht heeft, is om echt te gaan luisteren naar wat ik kan en wat ik wil, niemand anders doet het en dat is goed tot me doorgedrongen. Ik ben deze maand begonnen met een jobcoach.

Heel vreemd ook deze maand: water uit het plafond en nog geen half uur later de politie & de brandweer over de vloer. Iets met illegaal en buren enz.

Maart 2017

Ik haalde eindelijk mijn diploma op (dat heeft écht lang geduurd), ik ging stemmen en vierde mijn moeder haar verjaardag met een lunch in het winkelcentrum. Ook niet onbelangrijk: Ed Sheeran heeft nieuwe muziek!

April 2017

Ik kocht een nieuwe smartphone, vierde mijn 24ste verjaardag op een heerlijke warme dag samen met een vriendin in het park & later met familie uit eten geweest.

Mei 2017

Heerlijk dit weer! Ik ging er wat meer op uit en probeerde weer iets op te bouwen. Helaas het het resultaat dat ik een blessure aan mijn rug kreeg, waardoor er geen iMonth van juni verscheen.

Juli 2017

Voorzichtig aansterken deze maand.

Augustus 2017

Ik heb een hele mooie tv hangen waar ik niet zoveel mee doe; daar bracht ik verandering in. Ook deze maand deed ik het rustig aan, het ging nog niet heel veel beter mijn mijn rug.

September 2017

Ik kreeg lieve cadeautjes, omdat ik er even doorheen zat. Ik ging weer stukjes lopen en ook zelf op pad. Daar was ik best trots op, ik was er niet zeker van of ik dit al kon gaan doen. Ik begon weer serieus met sporten (onder begeleiding van de fysio) en het was even schrikken hoeveel ik in heb moeten leveren door de blessure.

Oktober 2017

Mijn cadeautje bleef groeien en liet mooie klavertjes vier zien, ik was veel te vinden bij de fysio, verfde mijn haar een kleurtje (die er ook zo weer uit was helaas!) en: het concert van Gavin James!

November 2017

Ik ging wat vaker op pad, was druk in de weer voor Sinterklaas en een mooie afsluiter: De Lama’s: Back In Action. Dat was echt genieten.

December 2017

Jeetje, en dan alweer de laatste maand.

 • Al die sneeuw! Ik hou er niet van, mijn gezondheid reageert er slecht op en ik voel me opgesloten in huis. Je kunt er wel mooie foto’s door maken en na 2/3 dagen was het alweer weg! EN ik ben er doorheen geweest – toch even een schouderklopje voor mij.
 • De pakketjes die binnenkwamen waren allemaal zo mooi ingepakt en versierd, ik houdt ervan.
 • Over versierd gesproken, we hebben dit jaar heel subtiel wat Disney in de boom verwerkt en ik vind het eigenlijk wel leuk.
 • Ook leuk: de Happinezz.
 • Sinterklaas hebben we gezellig gevierd met het dobbelspel.
 • Kerst hebben we ook gevierd met cadeautjes.
 • Ondertussen ben ik nog steeds hard aan het trainen en loop ik zelfs nog steeds stukjes buiten.

Een duidelijk verschil tussen het begin van het jaar en het einde van het jaar – ik hoop dat ik dit vast kan houden en er een mooi 2018 van kan maken. Ook wil ik jou bij deze een heel fijn Oud & Nieuw wensen. Wees voorzichtig met het vuurwerk en geniet van deze laatste uurtjes. Tot in 2018!

Wat waren de highlights van jouw 2017?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

 • Heidi schreef:

  Wat leuk om te lezen en te zien..
  Super leuk zo een jaar overzicht.

 • Morgaine schreef:

  In 2017 had ik vele highligths, de kennismaking met nu mijn beste vriend B. en toen natuurlijk, het nieuws dat ik oma ga worden komende april, ik bedoel, dat zijn wel de twee highlights van het jaar! 😉

  X

 • Ik schreef:

  12 maanden zijn er weer voorbij. Nu zitten we al op dag 2 van het nieuwe jaar. En deze dagen, weken, maanden gaan we op onze manieren vullen. 🙂

  De beste wensen & een liefdevol jaar toegewenst.

 • Michelle schreef:

  Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk gaat je gezondheid wat liever voor je zijn dit jaar! Mijn highlights kon je deze week op Kersenbloesems lezen, maar eigenlijk stond Eleanor vaak centraal. Zowel met leuke, grappige, liefdevolle momentjes als het tegenovergestelde. Best wel een gemengd jaar dus. Mijn eerste (volle) jaar als moeder zijn.. Op naar een nieuw en nog blanco jaar!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten