Skip to main content

Naast het terugblikken op persoonlijk vlak, kan ik ook terugblikken op een blogjaar. Ondanks de vele jaren dat ik mezelf blogger mag noemen, is het onderhouden van een website (blogs) toch elke keer weer trial and error. Ik ben heel blij met- en trots op Sweet Silver Lining, ik kan hier zowel mijn woorden als mijn creativiteit kwijt. Het daagt continu mijn perfectionistische trekjes uit en het contact met medebloggers vind ik heel fijn. Het afgelopen jaar was niet mijn beste blogjaar, maar heeft me wel veel inzicht gegeven in de kant die ik op wil gaan met mijn blog. Desalniettemin zijn er voldoende artikelen verschenen en dit waren de favorieten.

The Happy List

De blogs in deze categorie zijn langzaamaan steeds uitgebreider geworden. Ik deel al jaren in een paar woorden de dingen waar ik happy van word en waar ik bij stil wil staan en hier heb ik kleine dagboekverhaaltjes aan toegevoegd. Wat heb ik nou gedaan en waarom werd ik daar zo blij van? Samen met een mooie foto is dit een fijne herinnering om te delen.

Ik zie steeds meer bloggers een Happy List maken, ik vind het altijd leuk om te lezen.

15 of my bucket list items

Een lijstje met dingen die ik wellicht in 2018 mag gaan afstrepen, ik ben heel benieuwd wat het komende jaar me zal gaan brengen. Heb jij al een bucket list?

2016 in lijstjes

Ik blik nu terug op het jaar 2017, maar dit heb ik uiteraard de voorgaande jaren ook gedaan. Ik blijf dit soort blogs bijzonder om te maken, alsof je echt bezig bent met het afsluiten van een hoofdstuk.

Wat staat er in jouw gebruiksaanwijzing?

Iedereen heeft een andere gebruiksaanwijzing. De een vind dit fijn, de ander vind dat fijn en dat is helemaal prima! Wat zou de wereld saai worden als we allemaal hetzelfde waren geweest. Belangrijk is natuurlijk wel dat je zelf weet wat je nodig hebt.

5x beter dan het weerbericht

Mijn artikelen mogen natuurlijk ook wel tonen wie degene achter deze woorden is – humor vind ik heel belangrijk. Al zouden deze tips misschien wel pareltjes kunnen zijn, heeft iemand al een review geschreven?

Hier teken ik voor

Bepaalde dingen wil ik enorm graag, maar willen om wat voor reden dan ook nog niet lukken. Vandaar: ik teken ervoor. Ik zou er heel blij mee zijn!

My 15 favourite things to do

Wat is er fijn aan je dag als je niets hebt kunnen doen van wat je leuk vind? Maak een lijstje van de dingen die je leuk vind om te doen en zorg dat je elke dag minstens een item kiest om daadwerkelijk uit te voeren.

Wat zijn jouw favoriete artikelen om te lezen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

  • Michelle schreef:

    Altijd leuk om een blog en blogster te zien groeien met de jaren. En inderdaad een blog hebben en bijhouden is proberen, iedere keer weer. Hoe zullen de foto’s zijn geworden? Hoe zal het artikel in zijn geheel worden ontvangen? Zal dit een nieuwe rubriek worden? Ik lees graag happy lists met veel foto’s, persoonlijke stukjes en lijstjes vind ik ook altijd leuk.

  • Saskia schreef:

    Leuk om zo je artikelen te lezen! Ik hou erg van persoonlijke artikelen.
    Ik ben trouwens ook druk bezig met mijn terugblikken.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten