Skip to main content

♥  Gezellig Sinterklaas gevierd  ♥  Cadeautjes  ♥  Zelfgemaakte hapjes  ♥  Regen terwijl je binnen zit  ♥  Wanneer het zonnetje zichzelf toch even laat zien  ♥  De Kerstboom  ♥  Lichtjes  ♥  Chocoladeletters  ♥  Bucket list item kunnen afvinken  ♥  De poezels gezellig bij me  ♥  Aftellen  ♥  Aan een nieuw jaar beginnen  ♥  Een warme douche  ♥  Goede gesprekken  ♥  Schrijven  ♥  Mijn planner  ♥  Warme drankjes  ♥  Opgeruimde ruimtes  ♥

♥ De Lama’s: Back in Action

De Lama’s was een televisieprogramma van BNN dat liep van 2004 tot en met 2008. Het programma werd altijd gepresenteerd door Patrick Lodiers, terwijl de improvisators een paar keer gewisseld zijn. De bekendste (en naar mijn mening de leukste) samenstelling was met Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai.

Bekende spellen van het programma waren onder andere:

  • Allerslechtste allertijden
  • De draaideur
  • Ik wil graag zien
  • Het moordspel
  • Superhelden
  • Verboden te lachen
  • Voorwerpenronde

Ik heb altijd gezegd – móchten ze ooit weer terugkomen, dan wil ik er echt bij zijn. Ik keek dit programma altijd samen met mijn opa en broertje. Lekker met zijn drietjes op de bank met allerlei snacks die mijn opa stiekem meenam (want van mijn moeder mochten we niet zóveel suiker). Het was altijd een leuke avond!

Na jarenlang een item te zijn geweest op mijn bucket list, kon ik hem begin november afvinken. Ik kon namelijk (gelukkig!) aan tickets voor De Lama’s: Back in Action komen. Ik ben ook een keertje aanwezig geweest bij De Grote Improvisatieshow, maar deze show in het Ziggo was toch echt next level…

Het was zó gaaf! Een hele uitgebreide show. Ruben van der Meer die als een ware Superman door de lucht ging, met zijn allen You never walk alone zingen met allemaal lichtjes en natuurlijk: de humor. Ik heb echt genoten, ik had het zeker niet willen missen. Een hele gezellige avond en een perfect item voor mijn happy list!

Wat zijn drie items op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten