Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

7 feiten over mij

Wanneer je al langer mee leest op Sweet Silver Lining, heb je vast een goed beeld van wie ik ben. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om iemand nog wat beter te leren kennen door middel van een paar random feitjes. Het is al een tijd geleden dat ik een blog zoals deze heb geschreven, maar vandaag komt daar verandering in.

 1. Als ik een nummer leuk vind, draai ik deze echt helemaal grijs. Nee, ik bedoel echt he-le-maal grijs! Zo grijs, dat ik dit nummer daarna niet meer kan horen. Ed Sheeran zijn muziek is een uitzondering, dit lijk ik chronisch grijs te blijven draaien.
 2. Ik lust geen frisdrank; ik heb het nooit lekker gevonden. Thee, water, (warme) choco en jus d’orange zijn onder andere dranken die ik wél lekker vind.
 3. Mijn agenda’s waren vroeger een soort vriendenboekjes voor me. Ik kon niet wachten om mijn nieuwe agenda helemaal te beplakken met foto’s en vol te laten schrijven door mijn vriendinnen. Ik had meerdere exemplaren van de Converse schoolagenda en hier was ik altijd heel zuinig op.
 4. ‘s Ochtends vroeg eten vind ik echt een sport. Gezellig samen rond half tien uitgebreid ontbijten: prima! Half 8 ontbijten en niet veel later de deur uit gaan: niet zo prima! Nee, maar echt, ik heb gewoon geen trek. Uiteraard probeer ik wel altijd iets te eten.
 5. Ik kan nooit genoeg vesten hebben. Wat een ander met tassen heeft, of schoenen, dat heb ik met vesten. Ik moet toch keuze hebben? Dat begrijp je toch zeker wel?
 6. Ik ben altijd in voor een goed, diepgaand gesprek. Ik vind het belangrijk om te weten wat er in iemand om gaat. Daarnaast heb ik ook altijd interesse in het verhaal van de ander. Iedereen is uniek en iedereen heeft daarom een eigen verhaal. Iedereen verdient een kans om deze te vertellen.
 7. Je kent vast die figuren die bijvoorbeeld in Disneyland rondlopen waarmee iedereen op de foto wil. Pluto of Mickey inderdaad ja, van die dingen waarvan je niet weet wie erin zit. Brr. Ik vind dat dus helemaal niets! Net zoals clowns overigens.

Welk feitje wil jij graag delen?

Follow
4 Responses
 • Michelle
  december 7, 2017

  Hihi super leuk! Deze wist ik nog niet van je. Sinds wij gestopt zijn met suiker in thee te drinken, vind ik al die frisdranken veel te zoet! Heel af en toe drink ik nog wel eens een glaasje cola voor de afwisseling, op visite of in een restaurant. En wat Morgaine zegt kan ik mijzelf ook aan linken, ik lust heel veel alcoholische drankjes niet. Te sterk of te zoet. Het enige wat ik lust en goed verdraag is bier. Wat ik soms wel jammer vind..
  Michelle onlangs geplaatst…Mijn kerstverlanglijstjeMy Profile

 • Morgaine
  december 7, 2017

  Wat jij met frisdrank hebt, heb ik met veel alcoholische dranken. Dat is een bijzonder feitje.

  Ja, een feitje over mij die ik wil delen, ik denk dat ik alles wel deel zo ondertussen… voor wie goed leest tussen de regels door en kleine woordjes oppikt 😉

  X

  • Angelique
   december 7, 2017

   Ik vermaak me prima met jouw verhalen!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge