Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Life Lately #17 Even bijkletsen

By Posted on 4 No tags 0

Het is een belangrijke dag vandaag, de spanning is om te snijden: ben je wel lief genoeg geweest dit jaar? Of moet je mee naar Spanje? Nog héél even wachten en het heerlijke avondje kan beginnen, Sinterklaasavond. Nu we toch aan het wachten zijn op de Goedheiligman (die ook een dagje ouder wordt dus #geduld is geen overbodige luxe) en zijn Zwarte Pieten, kunnen we even bijkletsen. Zoals vanouds met een kop thee, een speculaasje en een goed gesprek. Zit je lekker?

Gezondheid

Het is zwaar geweest het afgelopen jaar, ik ging van de ene blessure naar de andere blessure. Ik heb vrijwel heel de lente en de zomer doorgebracht met pijn (écht veel pijn) en weinig bewegingsvrijheid. Beknelde zenuwen, gekneusde ribben en spieren die helemaal niet meer wilden ontspannen. Ik wist eigenlijk op gegeven moment ook niet meer wat ik eraan kon doen om het te veranderen.

Met veel bloed, zweet en tranen ben ik langzaam de bewegingen gaan maken die zoveel zeer deden en heb ik dit uitgebreid door weer voorzichtig te gaan sporten (met begeleiding uiteraard). Al mijn energie stak ik hierin en dat was even he-le-maal niet leuk! Want het was zomer en ik wilde er van genieten.

Inmiddels gaat het een stuk beter met me, ik krijg bewegingsvrijheid terug en de pijn is niet continu meer. Het opbouwen van conditie is overigens wel echt een flinke taak en dit zal nog wat tijd (en energie) in beslag nemen.

Ik blijf mijn best doen.

Doelen

Iets waar ik enorm veel moeite mee had was de overgang van altijd iets te doen hebben naar niets te hoeven doen. Gezien de gezondheidsklachten was het ook niet simpel om direct een passende oplossing te vinden. Ik heb me soms best eenzaam gevoeld en daarom zou ik er graag meer op uit gaan. Ik ben dit ook langzaam aan het opbouwen.

Begin dit jaar ben ik gestart met een jobcoach en op de valreep heb ik op vier verschillende functies gesolliciteerd. Dit zijn sowieso ervaringen die ik mee kan nemen, maar natuurlijk ben ik ook aan het wachten of ik wellicht de baan heb. Dit zou ik een fijn vooruitzicht vinden. <3

Dobbelspel

We kijken er altijd naar uit en ook dit jaar was geen uitzondering: Sinterklaas. Er waren leuke items in het spel en we hebben er een leuke middag/avond van gemaakt.

Ik heb een leuke beker, kussen in de vorm van een donut, barok fotolijstje met whiteboard, notitieboekje en een armbandje weten te bemachtigen.

Hoe gaat het met jou? Even bijkletsen?

Follow
4 Responses
 • Michelle
  december 7, 2017

  Het blijft lastig he, een lichaam dat niet meewerkt. Helaas ondervind ik dit momenteel ook weer. En net nu de kleine meid ook weer heerlijk actief, schreeuwerig en hangerig is. En de koudere herfst/winter periode maakt het ook niet makkelijker voor ons. Hopelijk gaat 2018 een beter jaar voor je zijn, met minder blessures!
  Michelle onlangs geplaatst…Mijn kerstverlanglijstjeMy Profile

  • Angelique
   december 7, 2017

   Het blijft zeker lastig! Lijkt me soms best pittig met de kleine. Hopelijk hebben we snel wat beter weer en een hele fijne 2018!

 • Ik
  december 6, 2017

  Met mij gaat het wel. We kunnen wat af kletsen volgens mij. 🙂

  • Angelique
   december 7, 2017

   Natuurlijk! We hebben wat meer uur in een dag nodig

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge