Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Last-minute Sinterklaas cadeautjes

De decembermaand, voor de meeste mensen is het dus (weer) tijd voor cadeautjes. Sinterklaas is in het land, Kerst staat weer voor de deur.. maar wat koop je? Wij doen al jaren het dobbelspel (want gebrek aan inspiratie en/of tijd voor surprise) en dat is elk jaar weer een groot succes! We doen het als volgt: iedereen koopt vijf cadeautjes voor een klein bedrag (á €2,50 – €3,00) en met deze items spelen we het spel. Iedereen gaat ook weer met vijf cadeautjes naar huis, maar je weet natuurlijk nooit met wat! Het is natuurlijk wel zo leuk als de gekochte items in de smaak vallen.

Hema blijmakers

De Hema maakt het je makkelijk met allemaal items voor een leuk prijsje: de blijmakers. Je kunt kiezen tussen verschillende categorieën, ik vind het super handig. Al moet ik ook wel zeggen dat ik sowieso wel een beetje fan ben van de Hema, met al hun leuke verpakkingen. Zoiets kun je toch eigenlijk ook niet laten liggen dan? Wel?

Onze grote vriend: De action

Ik zou kunnen beginnen aan een lijstje met allemaal items, maar wie hou ik voor de gek? Bij de action kun je altijd wel iets leuks voor iedereen scoren: Beker (wel echt een hele leuke beker moet ik zeggen) met snoepjes, chocoladeletter, fotolijstjes, stickers, knutselsetjes.

Andere opties:

 • De Zeeman
 • De Wibra (vooral een aanrader: de decoraties. Heel leuk!)
 • Big Bazar, misschien een beetje hetzelfde idee als de action, maar net een ander assortiment.

Cadeautjes in december; doe je eraan mee? Welke items ga je aanschaffen/heb je gekocht?

Follow
2 Responses
 • Michelle
  december 3, 2017

  Dit jaar heb ik een heus verlanglijstje kunnen bedenken! Ik deed er ook wel twee maanden over denk ik, maar ik cadeaus verzonnen! Zo doen wij dat, we maken een lijstje en dat leveren we in. Maar aangezien wij cadeaus met vijf personen doen, kopen we vaak voor dezelfde personen cadeaus. Me ouders voor ons, en wij voor mijn ouders haha. En mijn moeder koopt de cadeaus voor mijn zus. Maar inderdaad, Hema en de Action zijn ideale winkels voor kleine, goedkopere cadeautjes!
  Michelle onlangs geplaatst…Weekly Moments | Kerstmarkt, mijn 5e tattoo & adventkalenderMy Profile

 • Ik
  december 3, 2017

  Cadeaus verzinnen is niet mijn sterkste punt. Niet voor een ander of voor mezelf, blijft lastig.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge