Haal even diep adem voordat je dit gaat lezen, want inderdaad: het is zover. Het is december, de allerlaatste maand van 2017. Hierna is het gewoon voorbij, dan beginnen we weer opnieuw. Persoonlijk ben ik er wel aan toe, maar we hebben nog een maand te gaan. Een feestmaand welteverstaan, met gezellige avonden, terugblikken & cadeau’s. Echter – voordat we daarover verder gaan, november is een drukke maand geweest. Veel nieuwe dingen, veel nieuwe indrukken en ook: veel energie gekost. Ik hoop natuurlijk dat dit mooie resultaten op gaat leveren. Maar misschien moet ik daarvoor wachten tot het nieuwe jaar?

  • Broertjelief vierde zijn 22ste verjaardag en dit hebben we gezellig met zijn allen gevierd. Wel jammer: ál die smartphones! Jemig. Dat vind ik toch altijd minder, liever ben ik gewoon gezellig in gesprek of speel ik (desnoods) een bordspel. Offline tijd begin ik steeds meer te waarderen! Al maak ik ook altijd graag een foto voor Instagram of beantwoord ik tussendoor even een appje. Maar verder…
  • Sinterklaas komt eraan! En daar moest ik het een en ander voor doen. Ook dit jaar verzorg ik het dobbelspel en alles daaromheen.. Dus begon ik al vroeg met het aanschaffen en inpakken van de cadeautjes. Inmiddels is het al een flinke stapel geworden, ik ben heel benieuwd hoe het uit gaat pakken!
  • Ik ben naar De Lama’s: Back in Action geweest, super leuk. Hier heb ik echt heel erg van genoten. Fijn om dit aan 2017 toe te kunnen voegen.
  • Bloggen, daar heb ik weer flink wat tijd in gestoken. Ik heb het schrijven gemist, maar mijn mindset stond er helemaal niet naar. Ik was enorm kritisch op mijn tekst en verwijderde alles snel weer. Ik hoop dat ik vanaf nu weer door kan gaan met deze grote hobby.
  • Ik heb in een korte tijd meerdere keren gesolliciteerd en dit vond ik enorm spannend! Een flinke stap na het behalen van mijn diploma, eentje die ik zeker wil zetten. Nu is het afwachten.
  • Verschillende keren op pad gegaan, daar kan ik ook nog altijd van genieten.

Hoe was jouw november? Wat schiet als eerst naar binnen als je aan de afgelopen 30 dagen denkt?