Eigenlijk kunnen we al een beetje gaan aftellen; we zitten in november, december komt eraan, we gaan alweer bijna 2018 inluiden. Time has passed so quickly! Nee, maar echt, ik zou wel eens willen weten waar de tijd blijft. Hoe gaat het zo snel? Vroeger (toen ik nog een kleine Angelique was, gelukkig hebben we de foto’s nog) duurde het in mijn beleving echt een eeuwigheid voordat er weer een jaar voorbij was. Gelukkig ben ik hier niet alleen in, dus laten we even stilstaan bij deze gedachte. Grapje natuurlijk, we hebben geen tijd te verliezen! Dit was oktober!

  • Ik laat regelmatig mijn haar in een ander kleurtje verven, en met regelmatig bedoel ik twee keer per jaar. Mijn struggle: het vervaagd zó snel weer naar mijn eigen donkerblonde lokken. De kleur die je ziet is een rood/paarsige kleur, heel erg tof. Ik ben er heel blij mee! Maar het moet dus wel weer opnieuw opgezet worden. Bummer! De volgende keer ga ik dan ook maar vragen hoe het zit, want ik ben niet van plan om maandelijks te gaan verven.
  • Twee vragen waar ik mee bezig ben nu ik in een andere levensfase aan ben gekomen. Zeer belangrijk, maar ik moet zeggen dat ik het soms ook best lastig vind. Sommige dingen gaan puur vanuit gewoonte en dit moet ik zien te doorbreken.
  • Inmiddels kan ik genieten van een super lief cadeau (van een super lief persoon!) dat ik kreeg: állemaal klavertjes vier die het heel goed doen. De eerste heb ik er inmiddels afgehaald om te laten drogen en ergens te bewaren.
  • De katten willen niets anders dan heel de dag lekker warm bij me zitten en Luna heeft een creatieve manier om ook alle aandacht te krijgen: gewoon bovenop me voor de laptop. Je krijgt haar echt niet weg. Tja, waar een wil is…
  • De afspraken bij de fysiotherapie en het sporten gingen gelukkig ook weer allemaal volgens de planning. Geen vakanties of wat dan ook meer tussendoor. Fijn!
  • En natuurlijk: het concert van Gavin James! Wat heb ik genoten. Inmiddels alweer bijna een maand geleden, ik zou zo weer gaan.

Wat waren jouw lichtpuntjes de afgelopen maand?