Skip to main content

Eigenlijk kunnen we al een beetje gaan aftellen; we zitten in november, december komt eraan, we gaan alweer bijna 2018 inluiden. Time has passed so quickly! Nee, maar echt, ik zou wel eens willen weten waar de tijd blijft. Hoe gaat het zo snel? Vroeger (toen ik nog een kleine Angelique was, gelukkig hebben we de foto’s nog) duurde het in mijn beleving echt een eeuwigheid voordat er weer een jaar voorbij was. Gelukkig ben ik hier niet alleen in, dus laten we even stilstaan bij deze gedachte. Grapje natuurlijk, we hebben geen tijd te verliezen! Dit was oktober!

 • Ik laat regelmatig mijn haar in een ander kleurtje verven, en met regelmatig bedoel ik twee keer per jaar. Mijn struggle: het vervaagd zó snel weer naar mijn eigen donkerblonde lokken. De kleur die je ziet is een rood/paarsige kleur, heel erg tof. Ik ben er heel blij mee! Maar het moet dus wel weer opnieuw opgezet worden. Bummer! De volgende keer ga ik dan ook maar vragen hoe het zit, want ik ben niet van plan om maandelijks te gaan verven.
 • Twee vragen waar ik mee bezig ben nu ik in een andere levensfase aan ben gekomen. Zeer belangrijk, maar ik moet zeggen dat ik het soms ook best lastig vind. Sommige dingen gaan puur vanuit gewoonte en dit moet ik zien te doorbreken.
 • Inmiddels kan ik genieten van een super lief cadeau (van een super lief persoon!) dat ik kreeg: állemaal klavertjes vier die het heel goed doen. De eerste heb ik er inmiddels afgehaald om te laten drogen en ergens te bewaren.
 • De katten willen niets anders dan heel de dag lekker warm bij me zitten en Luna heeft een creatieve manier om ook alle aandacht te krijgen: gewoon bovenop me voor de laptop. Je krijgt haar echt niet weg. Tja, waar een wil is…
 • De afspraken bij de fysiotherapie en het sporten gingen gelukkig ook weer allemaal volgens de planning. Geen vakanties of wat dan ook meer tussendoor. Fijn!
 • En natuurlijk: het concert van Gavin James! Wat heb ik genoten. Inmiddels alweer bijna een maand geleden, ik zou zo weer gaan.

Wat waren jouw lichtpuntjes de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

 • Florentine schreef:

  Ik ben al veel te lang niet op jouw blog geweest!! Leuk om dit artikeltje te lezen:-)
  Wat gaaf van dat concert van Gavin James, wat moet dat geweldig geweest zijn.
  Super fijn dat je afspraken bij de fysiotherapie en het sporten ook weer goed gaan.
  Liefs Florentine

 • Sanne schreef:

  Mooie lichtpuntje heb je gehad. Oh leuk dat je je haar af en toe verft. Al eens nagedacht over meshjes? Ik heb er in mei laten zetten en je ziet er nu nog steeds stukjes van. 😀

 • Saskia schreef:

  Wat leuk om je Oktober te zien & lezen! Op naar een fijn November.

 • Michelle schreef:

  Helaas als fervent verfster kan ik beamen dat een haarkleur erg snel terug loopt, zeker die warme kleuren zoals paars en rood. Toen ik mijn fel paarse – semipermanente- haarkleur had, verfde ik het iedere week eventjes bij zodat de kleur mooi bleef. Als ik dit niet deed, dan vervaagde het al erg snel. Gelukkig was het semi en niet schadelijk voor je haar. Vaak hoe dichter de geverfde kleur bij je eigen haarkleur ligt, hoe langer het mooi blijft.
  En wat fijn dat je zo genoten hebt van het concert! Hier was Oktober oke, ik kan mij niet zoveel hoogtepuntjes voor de geest halen maar: ik begon met mijn Mindfulnes cursus, Eleanor zette haar eerste stapjes en wij maakten vele fijne wandelingen.

 • ik schreef:

  Ahh, zo lief 🙂
  Tijd gaat ineens snel inderdaad.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten