Halloween is een feestdag die in Canada, Ierland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk wordt gevierd op 31 oktober. Tijd om te griezelen en je klaar te maken voor een Trick or Treat. In Nederland wordt deze feestdag steeds populairder, kijk bijvoorbeeld naar Walibi Fright Nights (wat ik zeker een keertje mee wil maken!), maar ik vind het jammer dat het nog niet net zo’n happening is als in het buitenland.

Ik heb twee keer Halloween gevierd. Het eerste jaar heb ik cupcakes met spinnenwebben en spinnen uitgedeeld aan de kleintjes die langs de deuren gingen (wat stiekem súper schattig was om te zien) en het tweede jaar wachtte ik de kinderen op als een bebloede vampier. Beide jaren ging ik ook mee met de speurtocht door het park. Wat lijkt dat park ineens groot met een kettingzaag achter je aan!

Ik zou zo weer meedoen, maar ik heb natuurlijk wel een ander dekmantel nodig. Ik heb een paar toffe looks gevonden.

Cheshire Cat


Ik hou van Alice in Wonderland en de Tim Burton versie is uiteraard ideaal voor Halloween! Daarnaast hou ik van katten en de kleur paars (maar dat had je waarschijnlijk al door), deze creatie is voor mij dus een eerste keuze.

Het lijkt erop dat je ook niet heel veel materiaal nodig hebt om dit na te maken. Purrrr-fect! Al is deze ook knap gemaakt.

Melting Skull


Maar ook deze vind ik stoer, net wat creatiever dan wat ik vaker voorbij zie komen. Alsof haar gezicht steeds meer aan het wegsmelten is.

Maar of dit lekker op je gezicht zit?

Joker


Jemig, wie wilt hem tegenkomen? Ik zeker niet! Heel knap gemaakt, ik krijg er een beetje the purge vibes van.

Eerlijk is eerlijk, ik heb niet de meest gruwelijke creaties uitgezocht, maar ik ben ze wel tegengekomen. Afgestorven dingen met maaien en clowns enzo. No, thank you.

Als wat/wie zou jij naar een Halloweenfeest gaan?