♥  Een paar zonnige herfstdagen  ♥  Thee  ♥  Met een dekentje op de bank  ♥  Verbetering zien tijdens het sporten  ♥  Guilty pleasure: kruidnoten  ♥  Tekenen  ♥  Knutselen met headers  ♥  Lange gesprekken  ♥  De poezels gezellig bij me  ♥  Langzaam weer dingen plannen voor de feestdagen  ♥  Muziek  ♥  In het weekend nog even in bed terwijl het buiten regent  ♥  Nieuwe gerechten proberen  ♥  Spullen uitzoeken  ♥  Nieuwe haarkleur  ♥  Woonkamer (p)inspiration  ♥  Plannen uitwerken  ♥  Positief nieuws  ♥  Bloggen  ♥  Goede nachtrust  ♥  Another guilty pleasure: gevulde speculaas  ♥

♥ Nieuwe episode van The Walking Dead

Ja, dit verdient een eigen ereplek. Ik heb zolang (niet langer dan een ander, maar #overdrijvenisookeenvak) moeten wachten! Seizoen 8,  daar zijn we inmiddels aan begonnen, en wat een ouderwets goede start – I like it! Ik zit er gelijk weer helemaal in. Mijn televisieserie zoektocht (lees: crisis) is nog niet voorbij, maar deze serie maakt het grotendeels goed.

Op naar veel meer goede episodes!

♥ Gavin James

Wie? Gavin Wigglesworth (want Gavin James is zijn artiestennaam), is een Iers singer-songwriter. Hij maakt echt hele mooie muziek, vaak geïnspireerd door de liefde. Hoewel ik echt goed mee kan ‘zingen’ (laten we eerlijk zijn) met zijn nummers, was het in eerste instantie niet de bedoeling om tickets voor dit concert te kopen. Nee, dat zeg ik verkeerd: we zouden niet opzoek zijn gegaan naar een ander concert, als de kaartjes voor Ed Sheeran niet waren uitverkocht. Nu hebben we dus dubbel geluk, want we gaan alsnog naar Ed toe. <3

Het concert was gaaf! Zóveel beter dan ik had verwacht. Mooie stem en een hoop humor tussendoor, echt een avond om niet te vergeten. Normaal gesproken heb ik last van de vele mensen om me heen, maar dit keer kon ik er van genieten. Ik hoop dat dit, volgend jaar, bij Ed Sheeran ook zo het geval is.

Book of Love

Nervous

Wat staat er op jouw happy list?