Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ik sta al heel lang stil bij geluksmomentjes en hier schrijf ik ook graag over. Op Sweet Silver Lining noem ik deze categorie The Happy List en hier heb ik er al een hoop van op mijn naam staan. Maar: er zijn ook momenten dat ik denk ‘Oh oh oh, Angelique! Seriously?’. Momenten dat ik denk okay, fml, schiet mij maar lek. Wel een kleine tip voordat je verder leest: neem het niet ál te serieus.

 • Ik kijk naar buiten en het resultaat vormt een lach op mijn gezicht. Wie heeft dit mooie weer besteld? Ik, natuurlijk! Snel raap ik mijn spullen bij elkaar om naar mijn afspraken te gaan. Deur open, stap naar buiten.. Aaaand it’s gone. Zon weg. Regen. Vloek.
 • Of: je kent het wel, regen op de heenweg. Voordat je überhaupt (mooi) opgedroogd bent, of lekker zit (nee maar echt, ik denk dat mensen dit ruiken ofzo?), is het alweer tijd om richting huis te gaan. Door de regen. Drijfnat thuis en je kijkt naar buiten. Mooiste weer van de wereld.
 • Wanneer je aan een stuk door aan het schrijven bent en je tekst wordt niet opgeslagen.
 • Naar de keuken gaan om thee te zetten en lunch klaar te maken. Onderweg gaat de telefoon, vraagt de kat aandacht en probeer je datgene te onthouden wat je écht op je to do list moet zetten. Wanneer je lekker op de bank zit, met je lijstje en je lunch, dan weet je het weer. Thee vergeten.
 • Speciaal voor alle ochtendmensen *kuch*: wanneer je met een slapend hoofd gaat douchen en je staat ineens onder de koude kraan. Maar.. je bent wel gelijk wakker?
 • Wanneer je iets zoets denkt te gaan eten en het is hartstikke zout. Eigenlijk zou hier een wet voor moeten komen.
 • Als er regenwater door je plafond heen komt. Precies op dagen dat het e-norm veel regent.
Follow
share
2 Responses
 • Michelle
  oktober 21, 2017

  Soms heb je van die momenten he.. En helemaal erg als die momenten in dagen veranderen haha.
  En ik heb vaak, dat het net gaat regen als ik halfin mijn route op de fiets zit. Te ver om nog naar huis te gaan voor een paraplu of regenpak en net ver genoeg om nog klets nat te regenen.. #oeps EN als je over bent, dan natuurlijk een straal blauwe lucht #grmbl

 • Morgaine
  oktober 11, 2017

  Hahaha, ja van die dingen, ik moet er vaak ook om lachen achteraf, op het moment zelf vaak ff grrrrrr 😉

  X

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge