Skip to main content

Nee, ik geloof niet dat er alweer 30 dagen voorbij zijn. Hoe? Waar zijn ze gebleven? September was voor mij een maand waarin ik veel nagedacht heb en enkele besluiten heb genomen – dáár zijn mijn dagen gebleven. Mijn grijze massa heeft de tijd nodig gehad voor alle stof die nog op me lag te wachten.

Gelukkig had ik daarnaast ook ruimte voor andere zaken.

 • Gezellig weer eens afgesproken met mijn lieve vriendin die ik al een lange tijd niet had gezien. Wat is het dan fijn om elkaar weer te zien! We zijn naar het winkelcentrum geweest en hebben aan een stuk door gepraat en gelachen. Wat kan ik daar toch van genieten. ♥
 • Ondanks dat we niet écht een najaar hebben en ik deze periode van het jaar niet op mijn best ben, heb ik me toch meerdere keren aan een wandeling gewaagd. Wat kan de natuur toch mooi zijn he?
 • Geheel onverwacht, maar enorm lief: twee cadeautjes die perfect aansloten bij mijn situatie op dit moment. Bijzonder dat jullie daar de tijd voor nemen. ♥
 • Sweet Silver Lining veranderd langzaam met het seizoen mee. Dat betekent dat ik wat uurtjes met de laptop op de bank doorbreng (met een deken én thee, want koud!) en dat vind Simba helemaal niet erg.
 • De blessures die ik heb lijken steeds een beetje meer onder controle te zijn en daar ben ik heel blij mee. Ups and downs!

Een hersenspinsel

De afgelopen maand kwamen er geen blogposts online en dat komt, zoals ik al geschreven heb, door stof waar ik mentaal doorheen moest. Iets wat me meer bezighield dan dat ik dacht was euthanasie.

Ik vind het heftig dat iemand in mijn omgeving (op afstand dus, maar dichtbij genoeg) de keuze heeft gemaakt om een einde aan zijn leven te maken. De gedachte dat je weet dat je de mensen waar je van houdt achter gaat laten, de wereld om je heen niet meer zal zien en dat je je ogen voorgoed zal sluiten vind ik oprecht heel verdrietig. Al is zo’n besluit natuurlijk niet zonder reden.

Op zulke momenten besef ik me weer extra, het hebben van gezondheidsproblemen kan zo zwaar zijn. Een dappere keuze vond ik het, ik hoop dat hij rust gevonden heeft.

Hoe was september voor jou? Wat zijn jouw herfstplannen?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

 • Morgaine schreef:

  Ik ben heel blij dat er euthenasie bestaat, ik had er al vele jaren eerder mee te maken, verklaringen en gaan als het teveel wordt, als de dood eventueel toch al in jouw lot staat geschreven, dan op een mooi moment zelf kunnen gaan, ik teken daarvoor ooit als het mij mocht overkomen.

  Het is heftig, tegelijk, gelukkig kan het… de reden, altijd heftig…

  X

 • Ik schreef:

  Leuk dat je mensen om je heen hebt die je steunen.
  En je ook hebt kunnen genieten van het afspreken en het lopen door de natuur

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten