Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

iMonth August 2017

Weet je wat het is met augustus? Door zoveel jaren schoolgaand te zijn geweest, blijft deze maand in het teken staan van vakantie. Ook nu ik afgestudeerd ben en zelf kan kiezen wanneer het free time is, blijft de grote acht palmbomen en flamingo’s oproepen. Hoewel juni/juli meer zonnestralen hadden, gaan we het toch over augustus hebben.

 • Hoewel ik meerdere brieven door een ander zou willen laten schrijven, ben ik toch gaan zitten voor mijn eerste brief. Ik koos voor ‘Open when you feel lonely or lost’, een onderwerp waar ik veel mee bezig ben (geweest). Fijn dat mijn hersenspinsels nu op papier staan.
 • Luister, dit is écht niet omdat ik sta te springen om de herfst. Met de grauwe dagen en de regen heb ik toch echt al wat kaarsjes aangehad. Deze van Rituals is op dit moment echt een favoriet! Mét een mooie boodschap. What’s meant to be, will always find a way. Iets waar ik ook zeker in geloof.
 • Ik zit in een serie crisis, naast Suits (waar ik blij mee ben – begrijp me niet verkeerd! Al vind ik Donna wel een stukje minder leuk) kan ik geen leuke serie vinden om te volgen. Niet het einde van de wereld natuurlijk, maar toch wel een beetje crisis na een drukke dag. #overdrijvenisookeenvak
 • Het fotograferen van de natuur, daar is augustus ook een mooie maand voor geweest. Met deze foto’s ben ik ook aan de slag gegaan.

Fotoboeken.nl

De afgelopen maand ben ik aan de slag gegaan met een idee dat ik al een langere tijd heb: het maken van een fotoboek. Ik maak vaak (lees: altijd) foto’s. Een selectie hiervan, namelijk de exemplaren met een fijne herinnering, wilde ik graag gedrukt hebben. Dit deed ik via fotoboeken.nl.

Het maken van een fotoboek met behulp van software is alsof je aan het digiscrappen bent. Ik heb met plezier aan dit project gewerkt – een groot voordeel is dat je gewoon op kunt slaan en op een ander moment weer verder kunt gaan. Ook krijg je een melding wanneer je foto niet mooi gedrukt kan worden, super handig! Dan kan je dit nog wijzigen.

Daarnaast komt de software met een groot aanbod aan achtergronden, templates en maskers. Ik kan erover door blijven praten!

Maar wat er écht mag wezen, is het resultaat. Ik wist niet wat ik zag: wat een prachtige kwaliteit! Intens van kleur, een mooie coating. Ik kan het je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op fotoboeken.nl.

Wat zijn jouw plannen voor september?

Follow
4 Responses
 • Michelle
  september 18, 2017

  Ik kijk momenteel graag: Lie to Me, Modern Family, Game of Thrones en Teen Wolf. Zo jammer dat The Originals ook is afgelopen, mijn series lopen allemaal af of beginnen pas volgend jaar weer met een nieuw seizoen. Best wel irritant haha 😛 Leuk dat je de eerste brief heb geschreven! Blijft toch altijd speciaal om écht iets te schrijven, op papier. Leuk idee om een fotoboek van je zelfgemaakte foto’s te maken!
  Michelle onlangs geplaatst…Wreath Of All Seasons #5My Profile

 • Morgaine
  september 15, 2017

  Netflix tip: https://mymorgaine.wordpress.com/2017/08/15/chespeake-shores-good-feel-drama/

  Echt, topserie! 😉

  Ennuh, wat ik ga doen, ik ga vandaag op vakantie, zit mij nog even te bedenken wat ik nog in moet pakken, oh ja, de laptop en mijn e – reader 😛 hahaha

  X

 • heidi
  september 9, 2017

  Wat leuk om te lezen..
  Leuke foto’s zijn het

 • Ik
  september 9, 2017

  Hij ziet er zeker mooi geworden uit. 😀
  De maand augustus heb je je wel vermaakt, als ik het zo lees.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge