Skip to main content

Weet je wat het is met augustus? Door zoveel jaren schoolgaand te zijn geweest, blijft deze maand in het teken staan van vakantie. Ook nu ik afgestudeerd ben en zelf kan kiezen wanneer het free time is, blijft de grote acht palmbomen en flamingo’s oproepen. Hoewel juni/juli meer zonnestralen hadden, gaan we het toch over augustus hebben.

  • Hoewel ik meerdere brieven door een ander zou willen laten schrijven, ben ik toch gaan zitten voor mijn eerste brief. Ik koos voor ‘Open when you feel lonely or lost’, een onderwerp waar ik veel mee bezig ben (geweest). Fijn dat mijn hersenspinsels nu op papier staan.
  • Luister, dit is écht niet omdat ik sta te springen om de herfst. Met de grauwe dagen en de regen heb ik toch echt al wat kaarsjes aangehad. Deze van Rituals is op dit moment echt een favoriet! Mét een mooie boodschap. What’s meant to be, will always find a way. Iets waar ik ook zeker in geloof.
  • Ik zit in een serie crisis, naast Suits (waar ik blij mee ben – begrijp me niet verkeerd! Al vind ik Donna wel een stukje minder leuk) kan ik geen leuke serie vinden om te volgen. Niet het einde van de wereld natuurlijk, maar toch wel een beetje crisis na een drukke dag. #overdrijvenisookeenvak
  • Het fotograferen van de natuur, daar is augustus ook een mooie maand voor geweest. Met deze foto’s ben ik ook aan de slag gegaan.

Fotoboeken.nl

De afgelopen maand ben ik aan de slag gegaan met een idee dat ik al een langere tijd heb: het maken van een fotoboek. Ik maak vaak (lees: altijd) foto’s. Een selectie hiervan, namelijk de exemplaren met een fijne herinnering, wilde ik graag gedrukt hebben. Dit deed ik via fotoboeken.nl.

Het maken van een fotoboek met behulp van software is alsof je aan het digiscrappen bent. Ik heb met plezier aan dit project gewerkt – een groot voordeel is dat je gewoon op kunt slaan en op een ander moment weer verder kunt gaan. Ook krijg je een melding wanneer je foto niet mooi gedrukt kan worden, super handig! Dan kan je dit nog wijzigen.

Daarnaast komt de software met een groot aanbod aan achtergronden, templates en maskers. Ik kan erover door blijven praten!

Maar wat er écht mag wezen, is het resultaat. Ik wist niet wat ik zag: wat een prachtige kwaliteit! Intens van kleur, een mooie coating. Ik kan het je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op fotoboeken.nl.

Wat zijn jouw plannen voor september?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten